Over Blogpapa

over blogpapa

Op blogpapa.nl vind je reviews & verslagen, opinies & ongezouten meningen, recepten voor gerechten & voor het leven, tips & tricks en al het andere dat mij bezighoudt, vanuit mijn eigen papa-perspectief.

Ik ben dus ‘blogpapa’, maar de meeste mensen noemen mij Arno. Sommige mensen noemen mij ‘meneer’ maar daar blijf ik zoveel mogelijk uit de buurt. Twee mensen noemen mij ‘papa’: dat zijn Daan en Jesse, mijn stoere tweeling (since 2010). In 2012 trouwde ik mijn lief, Linda, en sindsdien noemt zij me regelmatig van alles. Soms is dat ook positief.

Na al enige tijd met veel plezier te hebben geblogd voor Go or No Go kwam ik tot de conclusie dat ik graag wat andere dingen wilde doen, die niet helemaal ‘in het format pasten’. Zo is het idee voor blogpapa ontstaan: mijn eigen perspectief op de wereld.

Om mijn blog-identiteit te bepalen heb ik nagedacht over wie en wat ik wil zijn en wat ik zoal belangrijk vind. Ik ben een man, echtgenoot, minnaar, vader,  muzikant, schrijver, coach, vriend en nog een aantal dingen meer. Sommige van die dingen kunnen los staan van alle andere, maar één ding loopt als een rode draad door mijn leven en is verweven met al het andere: ik ben een papa. Mijn grootste en meest geweldige prestatie. Daarom kijk ik op dit blog naar de wereld vanuit mijn eigen papa-perspectief.

Liefs & veel leesplezier,
Arno

over blogpapa - foto van the man himself!

PS Mis je iets op deze site wat te maken heeft met bloggen, papa-zijn of allebei? Stuur me dan een mailtje: arno@blogpapa.nl

 • 5 praktijktips voor de startende ondernemer | blogpapa.nl
  11 juni 2020 at 14:20

  […] Over Blogpapa […]

 • Een goed blog begint en wint op Google | blogpapa.nl
  3 september 2021 at 06:30

  […] Over Blogpapa […]

 • Een goede verzekering: succes verzekerd! - blogpapa.nl
  29 maart 2023 at 10:00

  […] Over Blogpapa […]