Opvoeding en Ouderschap Vakantie & Reizen

Op wintersport met de gps horloges van One2track

En hoe bereikt jouw kind je als er toch wat aan de hand is? Een GPS horloge is de oplossing! Lees hier meer info

Ga jij wel eens op wintersport met je kinderen? Heerlijk skiën met het hele gezin is echt een feestje! Maar…..die kinderen van jou willen natuurlijk zelfstandig naar beneden zoeven en jullie zien elkaar wel weer bij lift. Hoe vind je je kind terug als hij of zij toch even niet op de afgesproken plaats is? En hoe bereikt jouw kind je als er toch wat aan de hand is? Een GPS horloge is de oplossing!

Voor de meeste gezinnen is de wintersport de leukste vakantie van het hele jaar. Gezellig met elkaar, sportief bezig zijn en genieten van de sfeer, het landschap en de sneeuw. Samen met elkaar in een restaurantje even pauzeren en wat eten en drinken. Geweldig toch? Echt iets om naar uit te kijken! En de kinderen vinden het ook geweldig en willen heerlijk hun eigen gang gaan. Jullie zien elkaar op een afgesproken tijdstip op een afgesproken plek wel weer. Maar…Wat als? De afweging tussen loslaten en toch je kind nog in de gaten kunnen houden is simpel: Geef je kind een GPS horloge mee en jullie kunnen elkaar altijd bereiken!

GPS horloge voor kinderen

Met een GPS horloge kind kun je wanneer je maar wilt tijdens de wintersport contact hebben met je kind. En hij of zij met jou natuurlijk! Even checken of alles goed gaat en waar je oogappeltje uithangt. En mocht er wat aan de hand zijn dan kan je kind natuurlijk altijd even met jou (video)bellen. En ook zonder dat je elkaar spreekt, kun je via de tracker op het horloge op jouw smartphone precies volgen waar je kind zich bevindt. En dat is in die drukte op de skipiste toch wel zo prettig natuurlijk!

Het GPS horloge heeft nog vele andere functies

Het GPS-horloge, dat overal in Europa werkt via het 4G-netwerk, heeft naast de belfunctie nog veel meer handige en leuke opties. De belangrijkste voor jou als vader is natuurlijk de SOS-functie. Hiermee kan je kind in geval van nood met een druk op de knop alarm slaan. Er gaat dan direct een alarm af op jouw smartphone. Daarnaast heeft het horloge heeft – hoe kan het ook anders? – ook een digitale en analoge klok. Zo weet je spruit precies hoe laat is en kunnen jullie een tijdstip afspreken waarop jullie elkaar weer zien. Tot slot nog wat functies die vooral voor het plezier van het kind zijn, zoals een stopwatch en stappenteller. Met al deze functies is het GPS horloge voor kinderen natuurlijk ook heel bruikbaar thuis in Nederland. Bijvoorbeeld tijdens het buitenspelen.

Diverse modellen en vele kleuren

Wil jij ook op wintersport met zo’n GPS horloge voor je zoon of dochter? Bestel het dan nu in de webshop van One2Track. Er zijn drie modellen beschikbaar die er elk net wat anders uitzien, maar verder vrijwel dezelfde functionaliteiten hebben. Daarnaast heeft je kind heel wat kleuren om uit te kiezen. Dat gaat namelijk van zwart tot roze of grijs. Het meest eenvoudige model is al geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Kijk ook even naar de handige accessoires die de aanbieder aanbiedt, zoals een beeldschermbeschermer, extra oplaadkabels of een oplaadstation. En bestel je vandaag voor 15.00u? Dan wordt het horloge ook vandaag nog verstuurd en kun je – in de meeste gevallen – morgen al gelijk je kind blij maken met een cool horloge en de vele functies uitproberen.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.