Kerstmis

Herensieraden voor onder de kerstboom

Steeds meer mannen in mijn omgeving dragen sieraden. Daarom een blog over herensieraden die het goed doen onder de kerstboom!

Steeds meer mannen in mijn omgeving dragen sieraden en daarbij valt het mij op dat er vaak ook gepersonaliseerde herensieraden bij zitten. Kunnen we dan eindelijk ook mannen met kerst een mooi sieraad geven? Mijn antwoord is een volmondig ja, en daarom een blog met verschillende sieraden voor de man! Voor welke ga jij?

Herensieraden

Steeds meer mannen vragen voor de feestdagen om een sieraad. Zo draagt mijn eigen vader de zegelring van zijn vader en heeft mijn zwager een leren armband met de namen van zijn kinderen erop. Het is dan ook niet voor niets dat op veel websites de man een eigen pagina heeft vol geweldige sieraden. Dus bij deze een ode aan de mannensieraden. Een ideaal cadeau voor onder de kerstboom!

Herensieraden: de mannelijke armband

Een van de meest gekochte herensieraden is de armband. De armband heren is een graag gekocht cadeau. Steeds meer mannen dragen een gevlochten variant van leer. Zo’n armband staat stoer en past overal bij. Maar ook de kralen- en schakelarmband winnen terrein. Het is niet voor niets dat de armband op nummer 1 staat in mijn lijstje. Een juwelier verklapte mij laatst dat dit de meest verkochte herensieraden is voor mannen, dus waar wacht je nog op?

Een gepersonaliseerde armband

Tja, ik blijf nog even bij de armband, want wist je dat je de armband voor mannen ook kan personaliseren? Zo’n gepersonaliseerde armband man is vooral onder vaders erg populair. Laat de vingerafdruk van jullie kind erop zetten of de datum van jullie trouwdag. Of gewoon een mooie tekst. Alles kan en alles mag. Het kan heel aanwezig of zo subtiel mogelijk. Dus voor elke man wat wils. Een prima cadeau voor onder de kerstboom!

Horloge met tekst

Wist je dat je op de achterkant van je horloge iets kan laten graveren? Ideaal als cadeau voor onder de kerstboom. Voor elke man is er wel een horloge te vinden en een tekst maakt het extra persoonlijk. Denk aan de naam van je kinderen of die speciale dag van jullie eerste zoen. Mannen kunnen hier net zo ontroerd door raken als vrouwen, dus een prima keus!

Een stoere ketting

Is jouw man een echte sieraden drager? Dan zou je ook voor de ketting kunnen gaan. Of je nu voor goud, zilver of staal gaat, alles is mogelijk! Daarnaast kan je ook kiezen om er een hanger bij te doen en ook deze zijn te personaliseren. Een vriend van me heeft de vingerafdrukken van zijn kinderen op een hanger laten zetten. Supergaaf! Met herensieraden kan je alle kanten op, dus ook zo’n gave ketting kan op het lijstje!

Oorbellen zijn ook herensieraden

Deze laatste is niet voor elke man, want niet elke man draagt oorbellen. Maar daarom hoeven we hem nog niet weg te strepen. Voor de mannen die wel oorbellen dragen is er genoeg keuze. Of je nu gaat voor een gaaf diamantje of een mooi zwart ringetje. Er zijn zoveel mooie oorbellen te vinden. Voor elke oorbeldragende man is er wel iets te vinden. Een oorbel in een luxe doosje staat altijd goed onder de kerstboom.

Voor welk sieraad ga jij? Staan sieraden op jouw lijstje? Of kies je totaal iets anders voor onder de boom?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.