Opvoeding en Ouderschap

Geld besparen op kinderkleding? Zo doe je dat

Geld besparen op het kopen van kleding voor je kinderen. Hoe je dat het beste aanpakt? Wij helpen je op weg

Kinderen groeien snel uit hun kleding, waardoor ze regelmatig iets nieuws nodig hebben. Al met al kan dit je flink wat geld gaan kosten. Het is echter op verschillende manieren mogelijk om geld te besparen op het kopen van kleding voor je kinderen. Hoe je dat het beste aanpakt? Wij helpen je op weg en sommen het hieronder voor je op.

Houd aanbiedingen in de gaten

Een goede tip om geld te besparen op kinderkleding, is aanbiedingen in de gaten houden. Het komt regelmatig voor dat winkels sale hebben. Tijdens de uitverkoop is het mogelijk om leuke kledingitems te scoren voor een lagere prijs. Dit kan zeker de moeite waard zijn. Check regelmatig de websites waar je kinderkleding koopt, zodat je kunt ontdekken of er iets in de aanbieding is. Het kan ook geen kwaad om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van webshops waar je vaak iets koopt. Zo word je op de hoogte gehouden van mooie deals.

Kijk bij outlets

Een andere manier om goedkoop kinderkleding te scoren, is winkelen bij outlets. Outlets bieden vaak merkkleding aan, maar dan voor een lagere prijs. Dat betekent dat je kunt profiteren van mooie kortingen op kwalitatieve kledingstukken. Hierdoor is het mogelijk om een aankoop te doen waar je kind een lange tijd mee vooruit kan, zonder dat je daar veel geld voor hebt betaald. Als je op zoek bent naar hoogwaardige outfits van grote merken, dan is deze kinderkleding van Lounge by Zalando een aanrader.

Zoek naar kortingscodes

Geld besparen op kinderkleding doe je ook door te zoeken naar kortingscodes. Het komt regelmatig voor dat er een werkende kortingscode te vinden is online. Het kost maar weinig tijd om het te zoeken, maar levert jou wel voordeel op. Zoek online naar of er een werkende kortingscode beschikbaar is voor de webshop waar je iets wilt kopen. Wie weet zit er wel iets tussen. Het is een simpele, maar effectieve manier om geld te besparen.

Is er geen kortingscode te vinden? Dan kun je nog kijken of het mogelijk is om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief in ruil voor korting. Veel webshops bieden deze mogelijkheid aan. In ruil voor jouw e-mailadres ontvang je dan een kortingscode.

Koop tweedehands

Als je graag geld bespaart op kinderkleding, kun je ook tweedehands kleding overwegen. Tweedehands items zijn stukken goedkoper dan nieuwe kleding, waardoor het een eenvoudige manier is om geld te besparen. Zoek wel naar tweedehands kleren die er nog goed uitzien en dus nog een tijdje mee kunnen.

Kortom, het is op verschillende manieren mogelijk om te besparen op kinderkleding. Zo kun je mooie kleding kopen voor een scherpe prijs!


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

2 Comments

 • Reply
  Avondje uit? Regel een betrouwbare oppas - blogpapa.nl
  12 januari 2024 at 11:52

  […] Geld besparen op kinderkleding? Zo doe je dat – 13 december 2023 […]

 • Reply
  Michelle Verdienen
  24 februari 2024 at 05:47

  Goed artikel. Vaker naar kringlopen gaan en gewoon eens rondkijken. De grotere kringlopen vooral hebben echt kleding die zo goed als nieuw is. Dus het is heus wel de moeite waard. Je kunt ook eens kijken wat je kunt ruilen met mensen in je omgeving als die bijvoorbeeld kinderen van een andere leeftijd hebben.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.