Papa-tips

Avondje uit? Regel een betrouwbare oppas

Heb jij ook af en toe zin in een avondje uit? Bijvoorbeeld een date night met je partner of een avondje wat leuks doen met vrienden. Ik vind het belangrijk om dit erin te houden, juist ook als je al kids hebt. Via oppasplatform Charly Cares vind je in heel Nederland betrouwbare oppassers in jouw buurt, gemakkelijk te regelen via hun app. Ik vertel je graag meer over mijn ervaring!

Zo werkt het

Download de app van Charly Cares en maak een profiel aan over je gezin. Dit kost weinig tijd en moeite: binnen 10 minuten had ik al mijn gegevens ingevuld over de kinderen en ons. Daarna kun je direct oppassers in jouw buurt zien en een aanvraag doen. Ik nodigde wat oppassers uit en had diezelfde dag nog contact met onze Oppas Angel (zo heten ze, geweldig hè?) voor aanstaand weekend. Ik heb er zin in!

Betrouwbaarheid van de oppassers

Nu hoor ik je denken: wat spannend, zo’n onbekende in huis! Heel begrijpelijk, maar Charly Cares voert bij elke Oppas Angel een persoonlijke check uit en checkt de ervaring door middel van een referentie van een eerder oppasgezin. Ook wordt de oppas na elke oppasdienst beoordeeld met een rating en review door het oppasgezin. Deze beoordelingen worden constant in de gaten gehouden door het Charly Cares team. Dat geeft mij, en jou hopelijk ook, een vertrouwd gevoel.

Via oppasplatform Charly Cares vind je in heel Nederland een betrouwbare oppas in jouw buurt, gemakkelijk te regelen via hun app.

Alles geregeld in de app

Ook werkt de app super fijn, regelt hier alles heel makkelijk. Je scrolt door een lijst met oppassers, selecteert Angels en vindt snel een match met iemand in jouw buurt. Je kunt gelijk contact opnemen met de oppas via de chatfunctie. Vervolgens gaat er automatisch een timer lopen op het moment dat de oppas er is. Wanneer je dan weer thuis komt, moet je als ouder alleen de timer even stopzetten. Dan selecteer je hoe je wil betalen, en… klaar! Alles overzichtelijk en makkelijk op één plek, dat vind ik heel fijn.

Probeer jij het ook eens uit?

Toe aan een middagje of avondje de deur uit? En gun je jouw kinderen een leuke, gezellige én betrouwbare oppas? Dan is dit de oplossing: probeer Charly Cares ook eens uit. Heel veel plezier!


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.