Review Sinterklaas

Video van Sint, persoonlijke video voor jouw kind

Sinterklaas is weer bijna in het land en daarmee is ook de tijd aangebroken om na te denken hoe we dit jaar Sinterklaas vieren. Wij hebben de tip voor jou! Maak een video van Sint en verras jouw kind met een geweldige persoonlijke video en een leuke film.

Video van Sint 15 jaar

Dat ze het goed doen blijkt maar aan hun 15-jarig bestaan. Al die tijd verrassen ze kinderen en ouders met een mooie persoonlijke video. Per boodschap kan je tot maximaal 10 personen gaan. Dat is toch een feestje! Bij elk persoon kan je ook foto´s uploaden. Hoe geweldig is het om jouw naam te horen en tegelijkertijd je foto te zien!

Een nieuw verhaal

Ook dit jaar verrassen ze ons met een compleet nieuw verhaal. Dit jaar staat het in het teken van “de magische stoomtrein”. Een spannend avontuur waarin Sinterklaas af en toe de tijd neemt om jouw kind(eren) toe te spreken. Al vanaf moment een zit ik in het avontuur en kijk ik zonder pauze de 14 minuten durende video af. Dit wordt leuk met pakjesavond!

Makkelijk te maken

Daarnaast is de film eenvoudige te maken. Je hebt genoeg keuzes. Voor iedereen kan je een compliment of een “tip” kiezen. Daarnaast kan je ook aangeven hoe de naam moet worden uitgesproken. Ook voor volwassenen zijn er dingen die je kan kiezen. Ik ben erg benieuwd hoe mijn man gaat reageren. Video van Sint is dus leuk voor de hele familie. Een tip: zorg ervoor dat je al foto’s hebt uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat je de video nog sneller kan maken.

Sinterklaas is weer bijna in het land en wij hebben de tip voor jou! Maak een video van Sint en verras jouw kind met een geweldige video!

Wat krijg je?

Al jaren is de prijs hetzelfde gebleven. Je kan de video van Sint al maken vanaf € 14,95. Voor elke optie betaal je iets bij. Als eerste moet je een keuze maken tussen twee opties. Je kan voor alleen de DVD of download kiezen of voor het complete pakket. Bij de laatste krijg je een hoop extra’s zoals:

 • Nieuw avontuur (2023) 
 • 6 onderwerpen en foto’s 
 • Afspeelduur is ongeveer 15 minuten
 • Verjaardagsvideo
 • 5 Verhaaltjes van Sint 
 • Gesigneerde kaart 
 • Envelop uit Spanje 

Een hoop leuke extra’s die je gedurende de sinterklaastijd kan gebruiken. Hoe leuk is het om elk weekend zo’n verhaaltje van de sint te laten zien? Of een kaart van Sinterklaas in de schoen te krijgen? Vooral de verjaardagsvideo is hier thuis een hit. Hoe grappig is het om Sinterklaas op je verjaardag tegen je te horen praten?

Sinterklaas is weer bijna in het land en wij hebben de tip voor jou! Maak een video van Sint en verras jouw kind met een geweldige video!

Video van Sint is een aanrader

Ik weet zeker dat mijn kinderen ook dit jaar weer gaan genieten van de video. Voor onze oudste is dit het laatste jaar dat hij echt “geloofd”. Dus dat maakt het dit keer extra speciaal. Onze jongste gaat er weer volop van genieten. De video van Sint zit goed in elkaar, heeft een spannend avontuur en is persoonlijk. Zoek je iets speciaal voor pakjesavond? Dan raad ik hem zeker aan!

Win een Video van Sint!

Wil jij nu ook kans maken op een gratis Video van Sint? Doe dan mee met de winactie! Laat hieronder of op Facebook weten waarom JIJ wil winnen en wie weet maken wij jou blij met een geweldige video!

De winnaar is bekend! Proficiat Emiel! Je hebt bericht van ons ontvangen.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

13 Comments

 • Reply
  Ben
  11 november 2023 at 10:33

  Leuk voor onze kleinkinderen, ik ben benieuwd naar hun verbaasde en blije gezichtjes als we de video van de Sint kijken

 • Reply
  Ilona
  11 november 2023 at 10:51

  Ik zou dit graag willen winnen voor onze kinderen. Waarschijnlijk voor de oudste het laatste jaar

 • Reply
  Ingrid L
  11 november 2023 at 11:04

  Superleuk om sinterklaas avond mee te beginnen . Heel spannend nog voor de jongste en de oudste puber kunnen we dan ook laten toespreken door de sint….dit maakt het feest helemaal gezellig en compleet!

 • Reply
  Emiel
  11 november 2023 at 14:09

  Dat super leuk zijn zo’n Sint video voor Milou, die kan niet wachten tot de Sint er is.
  Ze zal vast heel verrast zijn als ze zo’n persoonlijk Sint verhaal hoort!

 • Reply
  Peter Vizee
  11 november 2023 at 15:03

  Ik maak heel graag kans deze pakjesavond nog specialer te mogen maken voor mijn zoontje Bart met een echte videoboodschap van Sinterklaas!

 • Reply
  Anna
  11 november 2023 at 16:02

  Leuke verrassing voor de kinderen om op pakjesavond te kijken samen met de opa’s en oma’s

 • Reply
  Andy E
  11 november 2023 at 20:24

  Dat zou een leuke verrassing zijn voor de kinderen. Ik doe dan ook erg graag mee om pakjesavond extra magisch te maken voor hen.

 • Reply
  Marit
  12 november 2023 at 06:40

  De kinderen hebben nu de leeftijd dat ze dit leuk gaan vinden ik wil ze graag verrassen met een video van de Sint

 • Reply
  Alexander
  12 november 2023 at 07:08

  Wat leuk is dit, ik kende dit nog niet. Lijkt mij erg leuk om de kinderen mee te verrassen en deze papa kijkt graag mee naar de video van de Sint

 • Reply
  Manon
  13 november 2023 at 15:43

  Dit zou het sinterklaasfeest bij opa en oma helemaal opfleuren!

 • Reply
  Marianne
  13 november 2023 at 21:52

  Vanavond het 1e sinterklaas journaal weer gezien en wat is mijn dochter enthousiast. Gelijk een mooie tekening gemaakt voor de intocht zaterdag. Doe voor haar mee.

 • Reply
  Marian
  15 november 2023 at 12:48

  Ik doe mee. Wij vieren pakjesavond met de hele familie bij opa en oma. Alle kleinkinderen bij elkaar, Het zou tof zijn om dan te starten met de video van Sint. Ik kijk al uit naar de reacties van de kinderen als Sint tegen ze praat en wanneer ze zichzelf terugzien in de video.

 • Reply
  Paulien
  16 november 2023 at 21:43

  Leuk voor mijn zoontje

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.