Review Speelgoed, Spellen & Spelen

• Review • | Pokémon vangen met de Pokémon Trainer Guess

Pokémon! Hier in huis nog steeds trending en eigenlijk wordt het steeds meer populair. Ik merk dat er meer kennis is ontwikkeld en ook meer nieuwsgierigheid naar de nog ontbrekende kennis. Dit maakt het gehele Pokémon ruilspel natuurlijk interessanter en meer uitdagend. Echter gaan we deze keer niet aan de slag met de Pokémonkaarten, maar met de Pokémon Trainer Guess, een ideale tool om meer kennis op te doen over Pokémon!

De Pokémon Trainer Guess “Sinnoh Editie” is een elektronisch raadspel waarmee je wel 107 verschillende Pokémon kunt verzamelen.

Pokémon Trainer Guess

Onlangs werd er een nieuw Pokémon raadspel bij ons bezorgd, wat perfect aansluit bij de nieuwsgierigheid naar meer informatie over Pokémon. De Pokémon Trainer Guess “Sinnoh Editie” is een elektronisch raadspel waarmee je wel 107 verschillende Pokémon uit de Sinnoh regio kunt verzamelen. Deze worden stuk voor stuk opgeslagen in deze elektronische Pokémon bal!

Hoe werkt de Pokémon Trainer Guess

Dat ga ik je vertellen! De elektronische bal raadt aan welke Pokémon jij denkt, door middel van spraakherkenning. Klinkt dat niet magisch? In de verpakking zit niet alleen deze gave, elektronische bal maar ook een Pokémon trainer veldgids. In deze veldgids staan al deze 107 Pokémon. Iedere Pokémon wordt gedetailleerd beschreven en zo leer je als echte fan de meest belangrijke feiten en word je een grote kenner.

Tijdens dit spel, bepaal je zelf welke Pokémon de bal moet raden. Dus, je neemt vanuit de veldgids een Pokémon in gedachten en vervolgens gaat de bal je vragen stellen, welke jij moet beantwoorden. Al gaande zal de bal raden welke Pokémon jij in gedachten hebt! Wanneer deze goed geraden wordt, zal hij toegevoegd worden aan je elektronische verzameling.
Zelf kun je ook iedere geraden Pokémon aanvinken in je veldgids, waardoor je overzicht behoudt. Wanneer je denkt alle Pokémon te hebben verzameld kun je dit de bal laten controleren en kun je ervoor kiezen om een reset uit te voeren. Zo kun je altijd weer opnieuw met het spel starten! Oneindig vermaak dus!

Raden maar!

Wanneer je op de knop van de PokéBall klikt, gaat een rood lampje branden en start je het raadspel. Je moet duidelijk ‘oké’ zeggen wanneer je een Pokémon in gedachten hebt. Vervolgens ga je de vragen beantwoorden met Ja, Nee, Ik het weet het niet, of hangt er vanaf. Door “herhaal” te zeggen, zal de PokéBall de vraag herhalen. Ook kun je je antwoord op de vorige vraag wijzigen door “Ga terug” te zeggen. Je geeft dan opnieuw antwoord. Wanneer je het spel niet meer wil spelen, druk je wederom op de knop en zal de bal zich uitschakelen. Overigens gebeurt dit ook wanneer je 60 seconden lang geen antwoord geeft.
Wanneer je de knop twee seconden lang ingedrukt houdt, kun je te weten komen hoeveel Pokémon je al verzameld hebt en noemt hij ook de lijst op met de reeds verzamelde Pokémon.

Onze conclusie

Wij vinden het echt een supercool, interactief raadspel. Enkel de PokéBall zelf is al een gaaf stuk speelgoed. Dat je er ook nog eens mee kunt communiceren en Pokémon kunt vangen maakt het natuurlijk wel heel erg speciaal! De veldgids is onmisbaar en vergroot je kennis en hiermee ook het plezier in het spel. Wat ons betreft is dit zeker een aanrader voor de feestdagen.

FACT SHEET:

  • leeftijd: 6 jaar en ouder.
  • kwaliteit: Topkwaliteit!
  • gebruiksvriendelijk: Je kunt direct beginnen met spelen en de bal geeft precies aan wat je moet doen.
  • handleiding: Nederlandstalig, heldere uitleg
  • prijs: De Pokémon Trainer Guess heeft een adviesprijs van 29,99 en is te koop via bol.

totaalscore van Pokémon Trainer Guess:

vier boksen

∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.