Zakelijk

Kan ik bij Univé een bedrijfsautoverzekering online afsluiten?

Hoewel pech nooit helemaal is te voorkomen, kun je met een bedrijfsautoverzekering online afsluiten dit wel tot het minimum reduceren.

Ben je papa, dan kun je waarschijnlijk niet wachten om aan het einde van een lange werkdag weer thuis te zijn. Of dat ook daadwerkelijk lukt, dat is allesbehalve een zekerheid. Ben je namelijk veel van huis in je bedrijfsauto, dan kan je onderweg veel gebeuren. Je kunt een klapband krijgen, een paaltje raken bij het achteruit rijden met grote schade tot gevolg of in een kop-staartbotsing belanden. Je zult overigens ook niet de eerste zijn die onnadenkend verkeerde brandstof tankt. Hoewel pech nooit helemaal is te voorkomen, kun je met een bedrijfsautoverzekering online afsluiten dit wel tot het minimum reduceren.

Met bedrijfsautoverzekering veilig de weg op

Heb je een bedrijfsautoverzekering afgesloten, dan kun je altijd rekenen op snelle en deskundige hulp op het moment dat dat nodig is. Bij bijvoorbeeld Univé staat de alarmcentrale van deze verzekeraar 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Met alle bedrijfsautoverzekeringen is hulpverlening na een ongeval bovendien standaard inbegrepen. Mocht het overigens niet lukken de auto weer aan de praat te krijgen, dan kan vervangend vervoer naar je bestemming vergoed worden vanuit de verzekeraar. De kans dat je ’s avonds gewoon op tijd voor het eten weer thuis bent, is dankzij deze voordelen een stuk groter. Het is overigens geen vrijblijvende optie om wel of geen verzekering af te sluiten. Vanuit de Nederlandse overheid is het namelijk verplicht om deze op zak te hebben.

Met deze 2 verzekeringen ook schade aan eigen auto gedekt

Wil je het liefst alleen de wettelijk verplichte basisverzekering ontvangen, dan is de WA-verzekering hierop het antwoord. Met de WA ben je verzekerd tegen schade die je veroorzaakt aan anderen. Mocht je een botsing krijgen op de weg met een andere auto, dan hoef je dus niet te vrezen dat je zelf voor de kosten opdraait. Daarvoor betaal je namelijk een maandelijkse premie. Vind je het niet erg om een paar euro meer te betalen, dan zijn er nog de WA+ en All Risk. Deze bieden verreweg de breedste dekking. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd tegen schade aan de eigen auto, al hangt het van het specifieke pakket af welke schade precies inbegrepen is.

All Risk bedrijfsauto- of vrachtwagenverzekering Univé

Voor wat betreft de WA+ vrachtwagenverzekering Univé geldt dat zowel ruitschade als schade door diefstal en inbraak binnen het pakket valt. Ditzelfde is het geval voor wanneer je een overstekend dier aanrijdt. Wil je ook graag de schade vergoed kunnen krijgen bij een ongeval met een andere automobilist, dan kun je beter kiezen voor de All Risk. Dit is het meest uitgebreide pakket. Naast de drie basispakketten is er optioneel nog de keuze uit aanvullende dekkingen. Denk aan bijvoorbeeld een inzittendenverzekering, waarmee zowel jijzelf als je passagiers goed beschermd zijn. Wil je de garantie krijgen dat je auto bij pech direct gerepareerd wordt door de hulpdienst (indien mogelijk), of anders kosteloos wordt weggesleept naar de dichtstbijzijnde autogarage? Dan is de Pechhulp een slimme investering. Je hebt hierbij de keuze uit Pechhulp Binnenland en Pechhulp Buitenland.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.