Papa-tips

Ben jij de verjaardag van een goede vriendin vergeten?

Door de drukte van vandaag de dag kan het gebeuren dat een verjaardag vergeten wordt. Pijnlijk, maar je kunt het goed oplossen.

Door de drukte van vandaag de dag kan het gebeuren dat je verjaardagen vergeet die je eigenlijk niet zou mogen vergeten. Voor zowel de persoon die jarig was, als voor jezelf is het niet leuk om een verjaardag te vergeten. Je moet een jaar wachten om deze ‘fout’ weer te herstellen en daarom is het beter om maatregelen te nemen, zodat je nooit meer een verjaardag onbewust overslaat. Wij laten je zien hoe je kunt zorgen dat je altijd even een kleine attentie kunt sturen in de vorm van een mooie kaart. Waar dit vroeger nog een hele klus was, daar is een kaartje sturen vandaag de dag niet meer dan klikken met je muis maken.

Kies en verstuur je kaartje online

Misschien herinner je je nog van vroeger dat je ouders een doos vol met kaarten hadden. Was er iemand jarig, dan ging je door die doos om een leuke kaart te vinden. Heel vaak vond je niet echt een leuke kaart, en had je ook geen tijd meer om een leuke kaart te kopen. Al met al werd een kaartje sturen zo altijd een hele onderneming. Gelukkig liggen deze tijden ver achter ons en kun je vandaag de dag voor een zacht prijsje mooie kaarten verjaardag online kopen, schrijven én versturen. Het maakt niet uit hoe oud iemand wordt, er is altijd een geschikte kaart te vinden. Ben je de verjaardag vergeten, maar is het nog niet te laat om even een kaartje te sturen? Dan is er zelfs voor die gelegenheid een kaartje waarmee je alsnog een goede sier kunt maken.

Is een online kaartje nog wel persoonlijk?

Misschien vraag je je af, is een online besteld kaartje nog wel persoonlijk? Het antwoord is ‘ja’ want je kunt online niet slechts een tekst op je verjaardagskaart vrouw laten drukken, je kunt zelf het lettertype, de letterkleur en de lettergrootte kiezen. Sterker nog, je kunt ook een blanco kaart aanklikken en daar vervolgens jouw foto op laten afdrukken. Zo krijg je een kaart waarvan er geen tweede bestaat. Persoonlijker kan bijna niet. Heb jij de kaart helemaal gemaakt zoals jij het wilt? Dan kun je eenvoudig en het adres van de ontvanger invoeren en de volgende dag ligt het kaartje in de bus. Let er wel op dat er op zondag geen post verzonden wordt, dus houdt hier rekening mee wanneer je iemand wilt verrassen met een kaartje.

Voeg ook nog een cadeautje toe

Soms wil je iemand echt even in het zonnetje zetten en dan is een kaartje niet altijd voldoende. Voeg daarom ook nog een leuk cadeautje toe. Dit kan iets kleins zijn zoals bijvoorbeeld een aantal lekkere theesmaken, maar je kunt ook voor een goede fles wijn gaan. Houdt de ontvanger van bloemen? Stuur dan een mooie bos bloemen naar jouw vriendin. Reken maar dat de ontvanger blij zal worden als ze op haar verjaardag zo’n bijzonder cadeautje krijgt. Kijk daarom snel wat jij aan de jarige zou willen toesturen.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.