Persoonlijk Review

• Review • GX Trust Gaming Chair

Lezen, gamen, puzzelen. Allemaal dingen die Siem (8 jaar) graag doet. Tot voor kort het liefste op de bank of languit in bed. Toen ik de GX Trust Gaming Chair zag, wist ik meteen: dit is perfect voor Siem!

GX Trust Gaming Chair

Ik zag deze al helemaal in zijn nieuwe kamer staan. Nou, nieuwe kamer, dat is niet helemaal waar. Maar wel een gerestylede kamer! Een poosje terug gaf hij namelijk aan dat hij zijn behang en decoratie niet meer zo stoer vond. Stom eigenlijk, want ik ben heel graag bezig in huis en had totaal niet in de gaten gehad dat hij zijn kamerstijl ontgroeit was. Samen maakten we plannen voor wat het moest gaan worden en as we speak in zijn kamer “under construction”. Een van zijn wensen was een chillhoek met een zitzak of een fijne stoel. De GX Trust Gaming Chair voldoet aan al deze wensen en bijbehorende functies.

Vloerstoel om in te gamen en chillen

De vloerstoel ziet er super stoer uit met zijn zwarte gladde bekleding en golvende design. Het materiaal van de bekleding is kunstleer en is hierdoor ook eenvoudig te reinigen. Geen stoffige bedoeling dus, zoals bij de zitzakken die ik me van vroeger herinner.

De stoel is in principe ontwikkeld om na gebruik uit het zicht op te kunnen bergen. Hij is namelijk volledig inklapbaar! Echter, voor ons is dat juist niet wenselijk omdat we hem te mooi en praktisch vinden om op te bergen. De stoel krijgt dus een permanente plek op de slaapkamer van Siem. Hier zal hij naast zijn goedgevulde boekenrek komen te staan. Zodra hij hem wil gebruiken tijdens het gamen, is deze stoel licht en handzaam genoeg om even naar beneden te dragen. Daar kan hij hem dan uitklappen en installeren zoals dat op dat moment prettig is. De stoel kent namelijk meerdere posities. Om precies te zijn, vijf! Superhandig vinden wij. Het veranderen van de stand is echt heel eenvoudig en kan dus prima door kinderen uitgevoerd worden. Het vinden van de juiste hoek qua zit- of ligstand is erg belangrijk om optimaal te kunnen gamen, lezen of puzzelen. Er is zelfs een optie om de stoel helemaal plat te leggen, zodat je ook liggend heerlijk kunt spelen of relaxen. En dat wordt je makkelijk gemaakt door de super zachte vulling! Stevig genoeg voor de juiste ondersteuning, maar tegelijkertijd zacht genoeg voor heerlijk comfort.

Het frame van deze fraaie gamestoel is van metaal en belooft hierdoor duurzaam te zijn. Om deze duurzaamheid te waarborgen wordt een maximaal gewicht van 125 kg geadviseerd en is hij bij uitstek geschikt voor gebruikers tussen 100 en 190 cm lang. Daar kan Siem dus nog heel erg lang plezier van gaan hebben!

Conclusie

De Gaming Chair van GX Trust geven wij een dikke, vette GO! Het is een prachtige, stoere en heerlijk zittende vloerstoel voor verschillende doeleinden. Door het verstelbare metalen frame is het vinden van de juiste hoek eenvoudig en dat is zeer belangrijk vinden wij! Ik vind het persoonlijk echt een pre dat hij zo makkelijk en goed te reinigen is door het gebruikte materiaal (kunstleer).
Doordat hij al vanaf 1 meter goed te gebruiken is kan hij al op jonge leeftijd gebruikt worden. Wellicht dan nog voor het lezen van een boekje, maar later voor het ultieme doel van de stoel; gamen! Zelfs tot een lengte van 1.90 m zeer geschikt en dit maakt hem erg duurzaam.
Wij zijn heel erg blij met deze nieuwe aanwinst in huis en zodra zijn slaapkamer de make-over heeft ondergaan zullen we nog een foto maken van het eindresultaat, inclusief gamestoel uiteraard!

Interesse in deze gave Gaming Chair? Je shopt hem voor € 99,99 bij bol.com.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.