Uncategorized

Wat is inbegrepen bij Private Lease?

Steeds meer mensen kiezen vanwege de flexibiliteit en het gemak voor een Private Lease abonnement. Zo geniet je dankzij Private Lease..

Steeds meer mensen kiezen vanwege de flexibiliteit en het gemak voor een Private Leaseabonnement. Zo geniet je dankzij Private Lease van alle bekende voordelen van autobezit, zonder de nadelen. Maar wat is eigenlijk inbegrepen bij een Private Leaseabonnement? En wat moet je zelf nog regelen? Je leest er hier alles over.

Deze basisonderdelen zijn vaak inbegrepen bij Private Lease

Bij de meeste aanbieders van Private Lease kun je ervan uitgaan dat het vaste all-in maandbedrag de volgende zaken omvat:

 • De aflevering van de auto
 • WA-verzekering en verzekering tegen aansprakelijkheid
 • Onderhoud en reparaties
 • Vervanging van slijtagedelen
 • Vervangend vervoer bij pech onderweg
 • Wegenbelasting

Dankzij het vaste all-in maandbedrag hoef je daardoor zelf alleen nog maar te denken aan een volle tank. Check wel altijd voor de zekerheid bij jouw (toekomstige) Private Leaseaanbieder welke service valt binnen het contract.

Hoe is het maandbedrag van Private Lease opgebouwd?

De hoogte van het all-in maandbedrag dat je betaalt voor een Private Lease auto hangt vaak af van:

 • De cataloguswaarde van de auto zelf
 • De looptijd (langere looptijd is voordeliger)
 • Het aantal kilometers dat je rijdt
 • Eventuele extra opties zoals winterbanden

Afhankelijk van het type Private Leaseabonnement vallen vervangend vervoer en eventuele pechhulp buiten het all-in maandbedrag.

Voordelen van Private Lease

Kies je ervoor om jouw auto privé te leasen met Private Lease? Dan geniet je van verschillende voordelen:

 1. Zorgeloos rijden: geniet van je eigen auto, zonder de zorgen van autobezit
 2. Transparant en voorspelbaar maandbedrag: het maandbedrag van Private Lease is transparant opgebouwd en omvat alle kosten van je auto (m.u.v. benzine)
 3. Altijd rijden in een nieuwe auto: door de mogelijkheid om het abonnement periodiek te verlengen, kun je altijd rijden in een nieuwe auto zonder zorgen over waardevermindering en onderhoud
 4. Zelf samenstellen: je kunt voorafgaand aan je Private Leasecontract zelf het model samenstellen tot jouw ultieme auto.

∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.