Papa-tips

Alle geboortekaartjes trends voor 2023 op een rijtje

In dit artikel zetten we de trends voor geboortekaartjes voor voor je op een rijtje, zodat jullie het perfecte geboortekaartje vinden.

Vader en moeder worden is een geweldige ervaring, en het is logisch dat je het nieuws over jullie kleintje direct na de geboorte wilt delen met je naasten. En waarom zou je genoegen nemen met een simpel geboortekaartje – laat deze fantastische gebeurtenis opvallen door iets te kiezen wat echt bij jullie past! In dit artikel zetten we de trends voor geboortekaartjes voor dit jaar voor je op een rijtje, zodat jullie het perfecte geboortekaartje voor jullie newborn kunnen gaan maken.

Het zonnetje in huis

Met een vrolijk en kleurrijk geboortekaartje ben je klaar voor 2023. Colorblocking is het helemaal! Hoe je dit doet? Meng twee of meer gedurfde tinten met elkaar, geen regels nodig! Leef je uit met allerlei felle tinten en maak je eigen meesterwerk. Populaire, mooie kleuren zijn frisse pastels als lichtblauw en roze, of rustgevende neutrale kleuren als taupe en zand. Feller tinten als mosterdgeel en groenblauw kunnen ook gebruikt worden voor net wat extra touch! Als je voor genderneutrale geboortekaartjes gaat, denk dan aan grijs en combineer deze met tinten paars of marineblauw. Hulp nodig? Er zijn gelukkig veel tutorials online te vinden die je creatieve ideeën laten stromen, zodat je altijd inspiratie kunt opdoen voor jullie geboortekaartjes. Laat het kleurenfestijn maar beginnen!

Een dinosaurusje

Op zoek naar een manier om het geboortekaartje van jullie kleintje extra bijzonder te maken? Kies de schattigste van allemaal – kaartjes met dinosaurus thema! Dinosaurussen zijn trending in 2023 en nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat baby’s meer glimlachen als ze foto’s van dinosaurussen zien in vergelijking met andere dieren. En met zoveel kleurrijke ontwerpen en opties zullen jullie zeker iets tofs vinden! Of je nu bezig bent met geboortekaartjes voor een meisje of voor jongens, maak hun grote debuut onvergetelijk met dinosaurus geboortekaartjes.

De natuur roept!

Welkom in de jungle! Niets zegt meer “vrolijk nieuws” dan een levendige kleur groen. Het thema ‘Forest Green’ is helemaal hip in 2023! Een gave, stijlvolle trend waarbij je verschillende kleuren groen mag combineren met foliedruk. Hebben jullie een mooi ontwerp, maar ben je nog niet helemaal zeker over jullie favoriet? Bestel een aantal proefdrukken en ontvang alvast wat exemplaren op de mat, nog voordat jullie vrienden en familie deze ontvangen. Wel zo handig! Geef het geboortekaartje een finishing touch door te kiezen voor een mooie envelop met gouden inlay en bijpassende sluitzegels. We wensen jullie een fantastische tijd toe!






∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Kaartje2go: ontwerp zelf eenvoudig je eigen kerstkaart! - blogpapa.nl
    29 augustus 2023 at 11:52

    […] Dan ook heeft Kaartje2go genoeg keuze voor jou. Of je nu met of zonder foto wil. Ze hebben zelfs de trends van dit jaar op een rijtje gezet. Zo kan je direct kiezen in welke stijl jij dit jaar jouw kaartje wil. Kies je kaart en […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.