Gadgets Review

• Review • Bigben Kinderwekker met geluidseffecten

Bao de Bigben Kinderwekker is ideaal voor kinderen die niet wakker gemaakt willen worden door hun ouders en graag nog een nachtlampje willen!

Mijn zoon is begonnen met klokkijken en vroeg of hij misschien een klok op zijn kamer mocht. Daarnaast is een wekker ook geen verkeerd idee. De Bigben kinderwekker kwam dus als geroepen. Vanaf het moment dat hij de verpakking zag was hij weg van Bao de Panda. Waarom? Ik vertel het je graag!

Bigben kinderwekker

Ik weet dat dit merk al verschillende wekkers, speakers en nachtlampjes heeft. Zo hebben wij thuis al de uil die een verhaal vertelt door middel van projectie. Maar ze hebben nog veel meer. Dus toen ik de Bigben Kinderwekker met geluidseffecten voorbij zag komen wist ik eigenlijk al dat dit een mooie zou zijn. Vooral voor een jongetje dat begint met klokkijken. Zowel analoog als digitaal.

Bao de Panda

De kinderwekker met geluidseffecten bestaat uit drie verschillende dieren. Zo heb je Bao de Panda, maar ook Trevor de Kikker en Baxter het konijn. Leuk, maar toch ook wel stoer. Joshua koos voor Bao de Panda en was op slag verliefd toen hij hem uit de verpakking pakte. Verliefd mag ik natuurlijk niet zeggen, want dat staat niet stoer. Maar Bao werd gelijk op zijn kast neergezet. “Mama, deze staat echt vet cool in mijn kamer!”

Zowel een wekker als een nachtlampje

De Bigben Kinderwekker is meer dan alleen een wekker. Naast dat je de tijd kan zien, is het ook een mooi nachtlampje tijdens de donkere dagen. Je kan hem heel makkelijk aan en uit zetten. Door aan het oor te trekken zet je hem aan en via de arm bepaal je de felheid van het licht. Een kind kan de was doen. Zo ook Joshua. Hij kan dan zelf kiezen welke sterkte hij elke nacht wil. Ideaal!

Vrolijk wakker worden

Maar ook de wekker is makkelijk zelf te bedienen. Je activeert hem weer door aan het oor te trekken. Daarna stel je de gewenste tijd in. Ook kan je kiezen tussen drie leuke melodieën. Je kan ook het volume instellen. Erg fijn voor de kinderen die gevoelig zijn voor geluid en dus wat “zachter” willen wakker worden. De eerste keer was Joshua voor zijn wekker wakker, maar de tweede keer kwam hij vrolijk uit bed om te zeggen dat Bao hem wakker had gemaakt.

Bigben Kinderwekker is een blijvertje!

Joshua is er duidelijk over. Bao de Panda mag blijven op zijn kast. Hij vindt het fijn dat de Panda nu aangeeft wanneer hij uit zijn bed mag. En dat hij nu kan zien hoe laat het is. “Als ik zie dat het nog vroeg is, draai ik mij gewoon om en ga ik weer slapen!”. Daarnaast wordt hij een stuk vrolijker wakker als hij door Bao wordt gewekt. Een win-win situatie. Ook helpt het hem met het oefenen met de digitale klok. Namens Joshua mag ik zeggen dat elk kind blij wordt van deze vrolijke dierenwekkers!

Factsheets

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Gewicht: 693 gram
Voedingstype: netstroom
Adviesprijs: € 34,99 en online te koop


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.