Feestdagen Kerstmis

Mooie sieraden zijn perfect als kerstcadeau

kerstdagen kaya

De feestdagen komen er weer aan en het zoeken naar het perfecte cadeau ook. Voor sommige mensen is het lastig om een cadeau te vinden en voor een ander heb je het zo gevonden. Weet dat mooie sieraden altijd een goed cadeau zijn. Iedereen heeft wel iets wat hij leuk vindt, toch?

Kettingen zijn altijd mooie sieraden

Voor mannen is dit niet altijd het geval, maar voor vrouwen is dit zeker waar. Een ketting is een mooi sieraad dat overal bij past. Door te combineren kan je elke dag een andere stijl dragen. Daarnaast is dit een heel mooi cadeau voor de kerst. Mijn kerstketting draag ik nog steeds bij speciale gelegenheden. Een levensboom met de initialen van mijn kinderen aan een hanger erbij. Een perfect kerstcadeau!

Een armband voor de mannen

Zelfs de stoerste mannen dragen armbanden. Mijn zwager heeft een erg mooie armband, van leer, met de namen van zijn kinderen eraan. Stoer, maar toch ook wel stijlvol. Een armband voor heren kan echt prima met de kerst en hoort ook zeker thuis in ons rijtje van mooie sieraden. Of je nu van leer of zilver houdt, er is genoeg keuze. Ook voor mannen. En zeg nou zelf, zo’n mooi doosje, waar de armband in zit wanneer je hem koopt, staat toch geweldig onder de kerstboom?

mooie sieraden armband
Foto van kayasieraden.nl

Iedereen houdt van mooie sieraden

Maar ook kinderen kan je blij maken met sieraden onder de kerstboom. Mijn dochter is dol op oorbellen. En ook armbandjes vindt ze geweldig. Elk jaar met kerst krijgt zij sowieso een mooi sieraad van ons. Mooie sieraden doen het altijd goed, vooral onder een kerstboom. Zodra mijn dochter dat doosje ziet staan, begint ze te glunderen. Net als haar moeder, dol op sieraden.

Mijn mooiste kerstcadeau

Zo heb ik ooit voor kerst een mooie ketting gekregen met de hoofdjes van mijn kinderen en hun naam. Ontzettend mooi en doordacht. Mijn man genoot van mijn gezicht toen ik het doosje langzaam uitpakte. Zelfs mijn kinderen waren blij met mijn reactie. Ze hadden het namelijk samen met hun vader uitgezocht. Hoe leuk is dat, en vooral ook heel bijzonder.

ketting met initiaal
Foto van kayasieraden.nl

Mooi onder de kerstboom

Zoals ik al eerder zei staan die doosjes altijd zo mooi onder de kerstboom. Vaak zijn ze dichtgemaakt met linten en is het een heus cadeautje om hem uit te pakken. En als er dan ook nog iets moois uit komt, is het cadeau helemaal geslaagd! Of het nu voor een man, vrouw of kind is, iedereen is blij met mooie sieraden tijdens de kerstdagen.

En jij? Van welk sieraad word jij blij?


Lees ook: foundation van Dior


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Het perfecte cadeau voor je vriendin: een sieraad - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 17:02

    […] sieraad geven vind ik zelf al speciaal. Je zoekt met zorgvuldigheid iets uit voor je vriendin. Een sieraad dat je zelf mooi vindt en waarvan je denkt dat je vriendin het ook mooi vindt. De reactie van mijn vriendin wanneer […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.