Feestdagen Kerstmis

Kaartje2go: ontwerp zelf eenvoudig je eigen kerstkaart!

Wist je dat je bij Kaartje2go ook zelf makkelijk een kerstkaart kan maken? Na het lezen van deze blog in ieder geval wel! Het is vrij simpel en daarnaast hebben ze ook erg leuke nieuwjaarskaarten die je ook kunt versturen. Wie weet kan jij jouw familie en vrienden verrassen met een unieke kerstkaart!

Een foto voor kerst

Met kerst pak ik altijd uit en dit jaar is het niet anders. Ik vind het namelijk een heerlijke tijd en gelukkig ben ik niet de enige. Zo maak ik ook graag een kerstkaart met foto van ons of de kinderen. Elk jaar probeer ik iets anders. Sinds kort weet ik dat je bij Kaartje2go ook je eigen kerstkaarten kunt ontwerpen. Dat moest ik natuurlijk proberen! Ik koos een foto van mijn kinderen en ging aan de slag.

Kaartje2go voor al je kerstkaarten

Dus ging ik naar de website van Kaartje2go en ging aan de slag. Als eerste upload je de foto die je voor de kaart wil gebruiken. Daarna kom je in het “maak” veld. Er zijn hier zoveel opties, maar ze houden het vrij simpel voor je. Je kan zelfs ook kiezen uit voorbeeldteksten. Hoe fijn is dat? Ik koos als eerste ervoor om mijn foto in een mooi kader te zetten. Daarna was het tijd voor de achtergrond. Lettertype en lettergrootte, printjes, stickers: je kan het allemaal kiezen! En daarnaast is het bewerken ook vrij makkelijk. Binnen 10 minuten was mijn kaart klaar!

Kerstkaarten bewerken

Heb je geen zin om je eigen kaart van begin af aan te maken? Dan ook heeft Kaartje2go genoeg keuze voor jou. Of je nu met of zonder foto wil. Ze hebben zelfs de trends van dit jaar op een rijtje gezet. Zo kan je direct kiezen in welke stijl jij dit jaar jouw kaartje wil. Kies je kaart en bewerk hem zoals jij het wil. Ik koos voor de trend betekenisvol en kwam op een kaart met een fotohart. Het enige dat ik moest doen, was de foto uploaden. Hoe snel kan je zijn? En ik vind hem erg mooi geworden. Jullie ook?

Snel in huis!

Wist je trouwens dat als jij je kerstkaarten voor 20.00u ’s avonds maakt, ze direct dezelfde avond op de post gaan? Je hebt ze dan de volgende dag al thuis! Hoe fijn is dat, als je per ongeluk last minute nog een kaart moest maken. Ik heb drie verschillende kaarten gemaakt en de volgende dag werden ze al bezorgd. Sneller kan gewoon niet. Bij Kaartje2go kun je er trouwens ook voor kiezen om ze gelijk te versturen naar je familie en vrienden. Zo hoef jij helemaal niet meer je huis uit om kerstkaarten te versturen!

Nieuwjaarskaarten bij kaartje2go

Ik zag dat ze naast kerstkaarten ook nieuwjaarskaarten hebben. Dus die moest ik natuurlijk ook uitproberen. Je maakt ze precies op dezelfde manier als de kerstkaarten. Dus kaartje kiezen, foto uploaden (als je dat wil) en je eigen tekst toevoegen. Het is echt zo eenvoudig! Ook fijn als je mensen alleen een gelukkig nieuwjaar wil wensen! Wist je trouwens dat het eerst kaartje gratis is? Nog een reden om gelijk naar de website te gaan.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.