Persoonlijk

Deze vrouwenschoenen vinden mannen aantrekkelijk

Een vrouw met een mooi paar schoenen trekt absoluut de aandacht van een man. Deze vrouwenschoenen vallen het meest in de smaak bij mannen

Een vrouw met een mooi paar schoenen trekt absoluut de aandacht van een man. Of het nu gaat om een ​​sexy paar stiletto’s of een comfortabel paar sneakers, de schoenen van een vrouw kunnen veel zeggen over haar stijl en persoonlijkheid. En hoewel elke man zijn eigen voorkeuren heeft als het gaat om het soort schoenen dat hij het aantrekkelijkst vindt bij een vrouw, zijn er zeker enkele schoenen die het goed lijken te doen bij elke man. Lees maar mee!

Laarzen met hoge hakken

Laarzen voor dames met hoge hakken zijn niet alleen sexy, maar ze geven ook aan dat een vrouw zichzelf serieus neemt en weet hoe ze zich moet kleden voor een formele gelegenheid of een feestje. Mooie dameslaarzen met hoge hakken kunnen een vrouw ook langer en slanker laten lijken, wat mannen vaak ook wel aantrekkelijk vinden. Met name cowboylaarzen voor dames vallen vaak goed in de smaak bij de mannen. Wel zien we vaak dat mannen het niet prettig vinden als een vrouw groter is dan de man. Heb je dus als vrouw al een behoorlijke lengte van jezelf, kijk dan voor een lager hakje of een laars zonder hak.

Stiletto’s

Een paar sexy stiletto’s is waarschijnlijk één van de meest aantrekkelijke soorten vrouwenschoenen voor mannen. Deze schoenen zijn niet alleen elegant en vrouwelijk, maar ze geven ook aan dat een vrouw zelfvertrouwen heeft en niet bang is om sexy over te komen. En hoewel stiletto’s misschien niet de meest comfortabele schoenen zijn voor de vrouw zelf, zal een man ze waarschijnlijk toch aantrekkelijk vinden omdat ze hem laten zien dat een vrouw bereid is om wat moeite te doen voor haar uiterlijk.

Sneakers

In tegenstelling tot stiletto’s zijn sneakers veel meer comfortabel en lopen ze heerlijk. Maar dat betekent niet dat mannen ze minder aantrekkelijk vinden. In feite kunnen de juiste sneakers een vrouw juist aantrekkelijker maken, omdat het laat zien dat ze niet alleen aandacht besteedt aan haar uiterlijk, maar ook nadenkt over haar comfort. En aangezien mannen vaak hetzelfde comfort zoeken in hun eigen schoenen, kunnen ze het waarderen als een vrouw hetzelfde doet. Leuk feitje hè!


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.