Persoonlijk

De ideale schoen voor een bruiloft

De ideale schoen moet lekker zitten, er goed uit zien en mooi staan op foto's. Maar wat is dan de ideale schoen voor een bruiloft?

Bij mijn eigen bruiloft werd er al gezegd dat ik schoenen moest kiezen waar ik goed op kon lopen. Ook bij de bruiloften van anderen let ik op mijn schoenen. Je wil namelijk niet dat je halverwege de avond moet gaan zitten omdat je voeten te veel pijn doen. Maar goed nieuws, want ik weet de ideale schoen voor elke gelegenheid te vinden, lees maar mee!

De ideale schoen onder een bruidsjurk

Onder een mooie bruidsjurk wil je natuurlijk ook mooie schoenen. Toen ik op zoek ging naar bruidsjurken keek ik ook gelijk welke schoenen goed zouden zijn. Natuurlijk moesten ze mooi zijn, máár ook praktisch. Ik wilde namelijk de hele avond kunnen dansen. Ik vond een mooi schoentje met een hakje van twee centimeter. Zo voel je je toch heel vrouwelijk, maar kan je er wel uren op lopen. Dat is toch het belangrijkste bij de ideale schoen?

Schoenen voor de mannen

En ook mijn man wilde niet met zijn sportschoenen onder zijn trouwpak lopen. Onder trouwpakken horen, vind ik, ook wel echt nette schoenen. Maar de meeste nette schoenen hebben zo’n pijnlijk achterkantje. Vooral als je er lang op loopt, gaat dat pijn doen. Maar nu had mijn man dus een soort nette sportschoen gevonden. Dat zag er alsnog super uit én het stond prima onder zijn trouwpak. Een ideale schoen voor hem! Schoenen moeten lekker zitten en er goed uitzien. En dat soort schoenen zijn er echt wel te vinden.

De ideale schoen voor een feest

Maar ook voor de bruiloft van mijn zus en broer keek ik naar mooie, maar bovenal comfortabele schoenen. Voor mij is dat een schoen met een klein hakje. Het doet je benen langer lijken, maar je kan er prima de hele avond op dansen. Voor beide feesten had ik een andere outfit aan, maar de schoenen bleven hetzelfde. Meestal passen nette schoenen ook wel onder meerdere soorten outfits.

Jij bepaalt het zelf

Maar wat is dan de ideale schoen? Ik kan je vertellen dat het voor iedereen anders is. De één draagt namelijk graag hakken, terwijl een ander het liefst op sportschoenen loopt. Kies voor het feest vooral een schoen die bij jou past. Waar jij je comfortabel op voelt. Het is dan wel niet jouw feest, maar jij moet er uren mee kunnen lopen. Zolang je je schoenen met je outfit matcht, zal niemand je vreemd aankijken.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.