Persoonlijk

Ben jij klaar voor een nieuwe intieme belevenis?

Om voor het eerst seks te hebben met een strapon kun je gebruik maken van de volgende tips, zodat je het goed gebruikt.

In een queerrelatie worden ze al lang gebruikt, maar ook in heterorelaties worden ze alsmaar populairder. We hebben het dan natuurlijk over de strapon. Veel mensen willen het graag een keer proberen, maar zijn vaak te bang om echt de stap te zetten. Toch is dit onnodig, een strapon is helemaal niet zo intimiderend en eng als het lijkt! Om voor het eerst seks te hebben met een strapon kun je gebruik maken van de volgende tips.

Zoek een passend harnas

Bij een strapon is het belangrijk om een harnas te kopen. Je voorkeur gaat misschien uit naar een flitsend exemplaar vanwege de aantrekkelijke look, maar eigenlijk moet je niet al te veel naar het uiterlijk kijken. Het is namelijk veel belangrijker dat het harnas goed past, daarom kun je het beste kiezen voor een verstelbaar model. Op deze manier hoef je niet een nieuw harnas te kopen als je wat dikker of juist dunner wordt. Vooral tijdens de eerste keer moet je je focussen op comfort, wat haalbaar is met een passend harnas.

Verken de wereld van mogelijkheden

Naast een harnas heb je bij een strapon uiteraard ook een dildo nodig, anders zal er van de seks niet zoveel komen. In onze wereld zijn er tegenwoordig ontzettend veel verschillende sextoys, waardoor er ook een breed aanbod is als het gaat om dildo’s. Kijk eens online of bezoek een seksshop om je favoriet uit te zoeken. Over het algemeen is het verstandig om hierbij klein te starten, met name als je partner penetratie niet gewend is.

Neem de tijd om te ontdekken

Als je nog niet eerder seks met een strapon hebt gehad dan is het niet meer dan logisch dat je nog niet vertrouwd bent geraakt met het seksspeeltje. Daarom is het slim om eerst er wat mee te spelen. Loop bijvoorbeeld rond met de strapon, wat er hilarisch uit zal zien. Dit zal het ijs goed breken, terwijl je ook een beetje gewend raakt aan de vooruitstekende dildo en het harnas dat je om je middel hebt.

De eerste keer hoeft niet perfect te zijn

Als het dan toch echt zover is om voor het eerst seks te hebben met een strapon dan is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat het niet perfect hoeft te gaan. Jullie hebben het natuurlijk nog niet eerder gedaan en daardoor is het niet gek dat er soms wat verkeerd gaat. Ga gewoon door, oefening baart kunst!


Lees ook: injectables


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Ladykiller
    23 april 2024 at 15:25

    Het verlevendigen van je seksleven kan een geweldige manier zijn om de passie en verbinding met je partner te versterken. Het belangrijkste is om samen met je partner te communiceren en te experimenteren om te ontdekken wat voor jullie beiden werkt en jullie seksleven spannender maak

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.