Huis & Tuin Speelgoed, Spellen & Spelen

Vijf dingen die je zeker moet hebben in een grote tuin

Ik heb al een hoop tuinen gezien in mijn leven en ooit hoop ik zelf een grote tuin te hebben. Maar wat zet je in zo’n grote tuin? Je wil natuurlijk optimaal gebruik maken van je tuin. Vooral als je nog jonge kinderen thuis hebt. Daarom vijf dingen die je echt in een grote tuin moet hebben!

Speeltoestellen in een grote tuin

Heb jij de luxe van een grote tuin en jonge kinderen? Dan moet je zeker voor een groot speeltoestel gaan met een klimrek en glijbaan. Er zijn zoveel verschillende speeltoestellen te vinden. Je kinderen gaan dit helemaal geweldig vinden en ik weet zeker dat je regelmatig kinderen mee naar huis gaat krijgen. Ken je de houten speeltoestellen van Wickey al? Zij hebben echt de mooiste speeltoestellen voor in je tuin, dus ga zeker even een kijkje nemen!

Je hebt een grote tuin en jonge kinderen, maar weet niet wat je erin moet zetten? Ik geef je tips wat je zeker moet hebben!

Speeltoestellen: zoveel mogelijkheden

Ga jij voor een schip of kies je liever voor een boomhut? De mogelijkheden zijn oneindig, dus ik wil graag een paar favorieten met je delen voor we verder gaan naar de volgende tip voor in een grote tuin. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Wickey Gostflyer. Dit enorme houten speelschip heeft twee schommels, een klimtouw, een picknicktafel, een glijbaan, een klimmuur, een wiebelbrug en een telescoop. En wat ook gaaf is om te doen? Je kunt je tuinslang bij de glijbaan plaatsen en dan met de waterglijbaan naar beneden! Geloof me, dat zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier!
Het kan trouwens nog veel groter hoor, kijk maar eens naar de The Dancing Dragon van Wickey. Dit kasteel heeft werkelijk álles. Een golfglijbaan met wateraansluiting, schommels, een klimmuur, klimladders, wiebelladders, een evenwichtsbalk, een wiebelbrug, een winkel, een klimnet, een zandbak en zo kan ik nog wel even doorgaan! Kortom, zoek je een speeltoestel, dan zul je hier gegarandeerd slagen.

Een schaduwrijk hoekje

Naast een heerlijk speelstuk voor je kinderen is een schaduwrijk hoekje ook echt een musthave! Of het nu is om heerlijk bij te komen in een schommelstoel of om samen te eten aan tafel. Een schaduwrijk hoekje komt altijd van pas! Zeker tijdens de warme zomerdagen. Er zijn genoeg mooie parasols, schaduwdoeken of andere dingen te vinden. Maar ook een mooie boom kan voor schaduw zorgen.

Plek voor insecten

In een grote tuin heb je genoeg plek om een stukje te creëren voor insecten. Vooral de bijen hebben het erg moeilijk. Door speciale planten, insectenhotels en andere dingen te plaatsen zorg je ervoor dat insecten eten kunnen vinden in jouw tuin. Meer groen en ruimte redt de bij! Je gaat je er echt goed door voelen.

Een moestuin in een grote tuin

Elk kind houdt ervan om lekker bezig te zijn. Hoe gaaf is het om naast dat mooie speeltoestel je eigen moestuin thuis te hebben. Als je genoeg ruimte hebt dan is een moestuin zeker een aanrader. Plant samen zaden om wortels of komkommers te laten groeien. Of ga je voor munt die je kan gebruiken in je thee? Hoe gaaf is het voor kinderen om ze te zien groeien?

Je hebt een grote tuin en jonge kinderen, maar weet niet wat je erin moet zetten? Ik geef je tips wat je zeker moet hebben!

Een plek voor zomerse avonden met vrienden

Elke tuin heeft wel een plek waar een tafel en stoelen staan om in te relaxen. Maar met een grote tuin kan je ook een plekje creëren waar je met vrienden kan zitten. Een heerlijke loungebank en salontafel zorgen ervoor dat je heerlijk kan genieten van de zomerse avonden in je grote tuin. Maak een hoekje om te tafelen en een hoek om lekker een wijntje te drinken. Alles kan, want je hebt immers ruimte genoeg!

Wat moet volgens jou niet ontbreken als je genoeg ruimte hebt buiten?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.