Vakantie & Reizen

5x waarom Recreatiepark De Leistert ons favoriete vakantiepark is

Een vriendenweekend met maar liefst twintig kinderen en zestien volwassenen, een weekend weg samen met een bevriend stel en onze kinderen, overnachten oud en nieuw met ons gezin: het maakt niet uit in welke samenstelling we gaan. Elke keer komen we weer uit bij recreatiepark De Leistert en elke keer is het weer genieten.

Recreatiepark De Leistert

Maar wat is dat dan toch? Waarom is De Leistert voor ons elke keer weer het vakantiepark waar wij bij uitkomen? Nou, lees maar mee!

De afstand

Om te beginnen is voor ons de afstand naar recreatiepark De Leistert wel echt ideaal. We hoeven maar 45 minuten te rijden en we zijn er, dus dat is natuurlijk wel een enorm voordeel. Maar goed, vrienden van ons rijden ook met liefde 1.5 uur voor een bezoek aan De Leistert, dus de afstand houdt hen niet tegen. Daarnaast zijn er meer dan voldoende andere vakantieparken in onze regio die we zouden kunnen bezoeken, maar toch geven wij in veel gevallen de voorkeur aan De Leistert. De afstand speelt voor ons dus wel mee, maar is niet de grootste reden waarom wij keer op keer weer dit mooie park bezoeken.

Prachtige, natuurrijke omgeving

Wij komen op De Leistert echt tot rust. Het is een mooie, natuurrijke, rustige omgeving. Veel groen, veel gras en de vakantiehuizen zitten niet dicht op elkaar. Wij vinden die ruimte heerlijk. Lekker een grote achtertuin waar de kinderen kunnen spelen, grote speelvelden waar gevoetbald kan worden en daarbij ook leuke speeltuinen op meerdere plekken in het park.
Ook op de camping van De Leistert is het echt genieten. Wat ons betreft is De Leistert een hele gezellige kindercamping Nederland waar je je echt geen moment zult vervelen. En daarnaast straalt alles in het park rust en ruimte uit en dat trekt ons echt enorm aan.

Elke keer komen we weer uit bij recreatiepark De Leistert en elke keer is het weer genieten. Waarom? Dat lees je in deze blog

Overdekte speelmogelijkheden

We wonen nu eenmaal in Nederland en het weer is hier nooit zeker. Wij vinden het daarom echt belangrijk dat er ook veel overdekte speelmogelijkheden zijn voor de kinderen. Nou, dan zit je op De Leistert wel goed. Ze hebben een prachtig indoor speelparadijs waarbij je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat je binnen aan het spelen bent. Een enorme speeltuin met zand en klim- en klautertoestellen daagt kinderen uit tot uren speelplezier.

Naast het indoor speelparadijs is er ook een overdekt, verwarmd subtropisch zwemparadijs. Er zijn leuke waterglijbanen en natuurlijk een fijn speelgedeelte voor de kleintjes. Ook bubbelbaden en een stroomversnelling mogen niet ontbreken en als het wel lekker weer is, kun je ook lekker buiten zwemmen in het golfslagbad.

Elke keer komen we weer uit bij recreatiepark De Leistert en elke keer is het weer genieten. Waarom? Dat lees je in deze blog

Eetgelegenheden

Er zijn ook verschillende eetgelegenheden waar je lekker kunt eten of je eten kunt afhalen, zodat je het in je vakantiehuis kunt opeten. Er is een snackbar, een à-la-carterestaurant, een grillrestaurant en een Italiaans restaurant. Ook aan terrasjes ontbreekt het niet bij De Leistert. Een aanrader vinden wij het terras bij de binnenspeeltuin. Vanuit je tafeltje kun je prima je kind in de gaten houden en ondertussen lekker genieten van een drankje.

Animatieteam

Onmisbaar op een vakantie park wat ons betreft, is een animatieteam voor de kinderen. En natuurlijk is er op De Leistert ook een animatieteam aanwezig! In het hoogseizoen worden dagelijks vele leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. In het laagseizoen worden natuurlijk ook activiteiten georganiseerd, maar dan in de weekenden en op woensdagen.

Dus, genoeg redenen om zeker een bezoek te brengen aan dit mooie park, dacht ik zo!
Ben jij al eens op Recreatiepark De Leistert geweest? Deel dan hieronder in de reacties je ervaring!


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.