Zakelijk

Beste laptopoffer van Huawei

Huawei Matebook 14 is een laptop. Het ultra-slanke chassis voelt erg rigide aan en het buigt niet, zelfs niet wanneer het wordt gesloten.

Huawei Matebook 14 is een fantastische laptop. Het ultra-slanke chassis voelt erg rigide aan en het buigt helemaal niet, zelfs niet wanneer het wordt gesloten. Huawei heeft een vingerafdruklezer opgenomen samen met een aan / uit -knop om inloggen op de laptop veel eenvoudiger te maken. Huawei introduceert deze functie al jaren en het is nu de beste laptop aanbieding op de markt.

Huawei Matebook 14

Een dun, lichtgewicht notitieboekje met een verbluffend scherm en een 90 procent scherm-tot-lichaamsverhouding, de Huawei Matebook 14 biedt grote draagbaarheid zonder in gevaar te brengen op de prestaties. Het IPS -paneel heeft een beeldverhouding van 3: 2, die gebruikers meer schermruimte in verticale richtingen geeft voor webpagina’s en media.

Met zoveel modellen met vergelijkbare specificaties kan Huawei Matebook 14 moeilijk uit te kiezen. Gelukkig biedt de laptop een royaal assortiment poorten-twee USB-A 3.2 Gen 1-poorten, een volledige USB-C-poort, een HDMI-poort en een 3,5 mm audio-aansluiting. De laptop heeft slechts één oplader en de 56-wh-batterij biedt meer dan 2,5 uur batterijduur. PC Manager -software voegt functies toe zoals Instant Hotspot, schermopname, galerijbeheer en de mogelijkheid om recente documenten weer te geven.

Het zal ook worden geleverd met een extra scherm, een 23,8-inch Huawei Display Portable Monitor. En zoals bij alle Huawei -laptops, kun je het onderweg nemen zonder gedoe. Het is gemakkelijk om te zien waarom Huawei succesvol is geweest in het lanceren van de Matebook 14 in Europa.

Een aanraakgevoelig display is een leuke touch, maar je moet je eigen metingen doen om te bepalen of het touchscreen je werkervaring zou verbeteren. Een touchscreen is nuttig voor navigatie. Een solide GPU is de tweede sleutel als het gaat om het beslissen of hij een laptop moet kopen. De Nvidia GeForce MX250 GPU biedt behoorlijke prestaties.

Huawei Matebook X Pro

De Huawei Matebook X Pro is een indrukwekkende draagbare computer die een krachtpatser in zijn klasse is. Het apparaat beschikt over een strak, 1,38 kg lichaam en prachtig metaalontwerp met volledige CNC -technologie. De processors leveren een indrukwekkende toename van 40% in het genereren van prestaties ten opzichte van generatie. Met AI -zoekopdracht kunt u door alle bestanden op uw pc, uw netwerk of verbonden apparaten bladeren. De levensduur van de batterij is ook indrukwekkend, tot acht uur.

De MateBook X Pro wordt geleverd met een indrukwekkende set functies, waaronder een 1 TB harde schijf en 16 GB RAM. De SSD maakte indruk op een lees- en schrijfsnelheid van 3496 MB/s, die zich vertaalde in uitstekende prestaties bij het uitvoeren van software. Het werd ook vooraf geïnstalleerd met Windows 11, een nieuwe versie van het besturingssysteem dat een verbeterde navigatie biedt. De Matebook X Pro is de perfecte laptop voor casual gamers of mensen die hun laptop gebruiken voor werk of plezier.

Het ontwerp van de Huawei Matebook X Pro is geïnspireerd door het bedrijf dat sinaasappels en andere vruchten produceert. Het aluminium chassis, het papier-dunne deksel en het space grijze kleurenschema zijn stijlvol en vallen op tussen concurrerende laptops. Het is ook een geweldig alternatief voor ultraportables met ramen.

Als de nieuwste toevoeging aan Huawei Matebook Range, heeft de MateBook X Pro een krachtigere CPU dan zijn voorganger, de MateBook X Pro heeft 11e-gen Intel-chips en een hoogwaardige GPU. Wat de levensduur van de batterij betreft, is de Matebook X Pro vergelijkbaar met andere laptops in zijn klasse en biedt tot acht uur algemene werktijd.

In termen van typen heeft de Huawei Matebook X Pro een toetsenbord met ondiepe sleutelreizen. Het MacBook Pros -toetsenbord heeft polariserende meningen, maar de Matebook X PRO’s zijn stevig en responsief. U kunt eenvoudig e -mail typen of naar Google zoeken met behulp van het laptops -toetsenbord, omdat de vingerafdruksensor in de body van het apparaat is ingebouwd. Het toetsenbord is voorzien van 1,3 mm -sleutelreizen en een oppervlak van achtergrondverlichting.

Naast het toetsenbord en het display wordt de MateBook X Pro ook geleverd met een folio-hoes en een M-Pencil-stylus. De Matebook X Pro 2021 is een slanke, lichtgewicht tablet die minder dan drie pond weegt. Het heeft een glanzende afwerking en vier cirkelvormige voeten. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en zilver. De MateBook X Pro is een waardige keuze voor iedereen die een draagbaar computerapparaat nodig heeft.

Een andere functie van de Huawei Matebook X Pro is het vermogen om naadloos verbinding te maken met een Huawei -smartphone of tablet. U kunt het scherm van uw Huawei -smartphone of tablet uitbreiden naar de Matebook X Pro en vice versa. Met deze functie kunt u bestanden delen op meerdere apparaten. Met Huaweis Mobile App Engine kunt u drie mobiele apps openen op de Huawei Windows 10 -pc. Het zal zelfs mogelijk zijn om er games op te spelen.






∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.