Persoonlijk

Vijf zachte cadeautjes voor jouw éénjarige

Wordt jouw kind binnenkort één jaar en ben je op zoek naar cadeautjes? Daarom een blog over zachte cadeautjes voor een éénjarige!

Wordt jouw kind binnenkort één jaar en ben je op zoek naar cadeautjes? Dan heb ik een lijstje met cadeautjes die je niet verwacht, maar wel ontzettend leuk zijn. Daarom een blog over zachte cadeautjes voor een éénjarige!

Een heerlijk zacht badjajse

Ik zie wel eens foto’s van kinderen in zo’n heerlijk zacht badjasje. Die zijn toch te leuk? En daarnaast ook super handig. Lekker aantrekken na het douchen of als ze uit bad komen. Wist je dat je ook op zo’n kinderbadjas de naam kan zetten? Zo maak je deze zachte cadeautjes nog persoonlijker. En zacht is een badjas zeker.

Één van de zachte cadeautjes: een rugzak van Teddystof

I love Teddystof. Of het nu een jas, een badjas of tas is. Die stof is toch te lekker? Daarom was ik ook gelijk verliefd op die schattige rugzakjes met teddystof. Naast dat ze erg leuk zijn, zijn ze ook nog eens handig. Spullen erin om te logeren en gaan! Zo’n Teddy rugzak voor een kind is dus echt ideaal en ook nog eens mega schattig. En wist je dat je op deze Teddy rugzak ook de naam kan laten borduren? Zo geef je jouw kleintje echt een heerlijk cadeautje waar ze ook nog mee kunnen knuffelen!

Twee-in-één kussen

Is het nu een kussen of is het nu een deken? Je hebt kussens die je open kan ritsen waardoor het opeens een deken is. Ideaal voor op reis! Ben je dus op zoek naar zachte cadeautjes dan is dit er eentje die je zeker kan overwegen. Daarnaast vinden éénjarigen het heerlijk om overal (lees: vooral de grond) te liggen. Hoe fijn is het om dan een zacht kussentje te hebben? En twee-in-één is altijd fijn. Vooral als je ergens heen gaat.

Hoe zacht kan een knuffel zijn?

Tja, knuffels. Ik kan er geen genoeg van krijgen en moet mezelf altijd inhouden om niet overal een knuffel te kopen voor mijn kinderen. Tijdens elke reis mogen ze wel een knuffel uitzoeken die hen herinnert aan de vakantie die we hebben gehad. Een knuffel is naast dat die heerlijk is om mee te knuffelen ook nog eens een mooie herinnering. Dus een knuffel voor de eerste verjaardag van jouw kind hoort zeker bij dit lijstje van zachte cadeautjes!

Zachte cadeautjes: de badcape

Naast een badjas is een badcape ook echt wel een musthave. Zeker tijdens je zomervakantie kan dit ideaal zijn. Het is handig om mee te nemen en na het zwemmen gooi je deze over hun hoofd. Mijn kinderen hebben er nog steeds eentje. Zo’n badcape is echt heerlijk zacht en een leuk cadeautje voor jouw éénjarige.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.