Persoonlijk

Vijf tips om je vader te verrassen met Vaderdag

Breng jij elke Vaderdag een fles wijn mee en ben je op zoek naar iets anders? Dan is mijn blog helemaal iets voor jou!

Breng jij elke Vaderdag een fles wijn mee en ben je op zoek naar iets anders? Dan is mijn blog helemaal iets voor jou! In deze blog geef ik je tips om je vader eens echt goed te verrassen, want dat verdient toch elke vader?

Een kaartje met cadeau

Iets opgestuurd krijgen is misschien wel het allerleukste. Stuur daarom je vader een leuk kaartje met een cadeau erbij. Je kan dit zo groot en klein houden als je zelf wil en er is ontzettend veel keuze. Denk aan een kaart met een lekker biertje erbij. Of misschien is jouw vader meer van de zoetigheid en ga je liever voor brownies. Voor elke vader is er wel een kaart met cadeau voor vaderdag!

Een etentje op Vaderdag

Ben je die cadeautjes een beetje zat, maar wil je wel iets geven? Dan is een etentje ontzettend leuk om cadeau te doen. Het is een attent gebaar en je vader zit daarna ook niet met “onnodige” cadeautjes. Daarnaast is het ook erg gezellig. Even lekker alleen tijd met je vader is toch erg fijn? Of misschien neem je allebei je ouders mee. Het hoeft niet duur te zijn, maar er samen tussenuit is echt goud waard!

Bos bloemen: ook voor mannen

Een bosje bloemen wordt meestal voor de vrouw gekocht. Maar ook voor mannen is zo’n bos bloemen echt wel leuk. Ik heb hier bij mij om de hoek een bloemenwinkeltje dat speciaal bossen bloemen maakt voor mannen. Een wat stoerdere bloem en verschillende soorten groen. Mijn vader was echt verrast toen ik vorig jaar met een bos bloemen met Vaderdag langs kwam.

Een toffe foto voor Vaderdag

Heb je iets leuks meegemaakt met je vader afgelopen jaar? Dan zou je ook die foto kunnen afdrukken en in een mooi lijstje doen. Maar je zou ook een toffe foto kunnen afdrukken op een mok, een puzzel en zelfs een lunchtrommel. Zo kan je vader de rest van het jaar genieten van die herinnering samen met jou!

Een zelfgemaakt relaxpakket

Zelfgemaakte dingen blijven altijd speciaal. Ook als je al volwassen blijft. Een relaxpakket voor je vader maken is dé manier om te laten zien hoe graag jij je vader ziet! Jij weet waar je vader van houdt, dus kan je het pakket helemaal maken zoals hij het zou willen. Mijn vader houdt van een lekker borreltje met kaas. Ik had voor hem een mand gemaakt met verschillende soorten kazen, een jammetje, speciaal brood en een lekker portje. Daarnaast had ik er een brief bij gedaan en een foto van ons. Dat gezicht van hem toen die hem kreeg. Hij heeft het na vijf jaar nog over dat cadeau wat hij kreeg voor Vaderdag!

Waar ga jij je vader mee verrassen? Misschien heb jij ook wel een gaaf cadeau gegeven voor Vaderdag dat hier niet tussen staat. Laat je ons hieronder weten wat dat was?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.