Persoonlijk

Alles wat je wilt weten over erectiemiddelen

Of je nu een erectiestoornis hebt of niet, je kan interesse hebben in erectiemiddelen. Misschien ben je daar al bekend mee, misschien niet.

Of je nu een erectiestoornis hebt of niet, je kan interesse hebben in erectiemiddelen. Misschien ben je daar al bekend mee, misschien ook niet. Er zijn flink wat erectiemiddelen op de markt, al dan niet vrij te verkrijgen. Erectiemiddelen zijn in principe bedoeld voor mannen met erectieproblemen. Dat zijn structurele problemen met het krijgen van een erectie. Iemand die zodanig onder invloed is dat het niet meer lukt, of waarbij een mentale blokkade de erectie voorkomt, noemen we nog geen erectieprobleem.

Veel gebruikte erectiemiddelen

Hoe dan ook zijn er erectiemiddelen die je kunt gebruiken. Ze zorgen dat de bloedvaten in de penis verwijden. Zo werkt een erectie natuurlijk: door bloed dat naar de penis stroomt. Erectiemiddelen maken dat gemakkelijker. Er is nog altijd seksuele opwinding nodig om de middelen te laten werken. Een voorbeeld van zo’n middel is kamagra. Je kunt kamagra online kopen. Het wordt in India voorgeschreven, maar is in Nederland niet erkend als medicijn. De werkzame stof is dezelfde als die in Viagra: sildenafil.

Andere mogelijke middelen

Sildenafil zit in meerdere erectiemiddelen. Deze stof is werkzaam tot 5 uur na inname. Het wordt aangeraden erectiemiddelen in te nemen met eten, zodat het beter opgenomen kan worden. Vergelijkbaar met sildenafil is vardenafil. Ook dit werkt tot 5 uur. Wil je een erectiemiddel dat langer werkzaam is? Kijk dan naar middelen met de werkzame stof tadalafil. Dit is een stof die tot 36 uur werkzaam kan zijn. Je hoeft je niet druk te maken dat je meer dan een dag met een erectie loopt, na een orgasme neemt de erectie zoals gewoonlijk weer af.

Nadelen en wanneer opletten

Erectiemiddelen zijn natuurlijk in principe medicijnen. Voor mannen met echte erectieproblemen. Toch worden ze ook gebruikt door mensen die geen problemen hebben. Dat kan, maar je moet wel opletten. Je moet het vooral niet te vaak gebruiken. Ook is het verstandig om niet zomaar wat online te kopen. Daarnaast zijn erectiemiddelen in combinatie met bijvoorbeeld poppers een gevaarlijk idee.

Waar te krijgen

Online kun je terecht voor allerlei erectiemiddelen. Je bestelt ze gewoon online en krijgt ze thuis bezorgd. Daarnaast kun je in Nederland voor een beperkt aantal erectiemiddelen terecht bij de apotheek. Maar meestal moeten erectiemiddelen worden voorgeschreven. Dat wordt natuurlijk niet gedaan voor mannen die het gewoon een keer willen proberen, maar enkel voor mannen met structurele erectieproblemen. Heb je daadwerkelijk een erectiestoornis? Dan kun je gerust naar de huisarts om erectiemiddelen op recept te krijgen. Dan weet je ook zeker dat je erkende medicijnen krijgt die zijn toegelaten in Nederland. Online is dat niet altijd een zekerheid.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

  • Je eethoek samenstellen doe je zo - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 16:28

    […] op, dat het echt lijkt op hoe je het wilt neerzetten. En vergeet niet de prijzen te vermelden, je wilt natuurlijk wel weten of je nog een beetje binnen je budget […]