Kleding

5x waarom een man meerdere paren schoenen moet hebben

Ik vind dat elke man op zijn minst zes verschillende soorten schoenen moet hebben. Waarom? Ik leg het je graag uit!

Van vriendinnen hoor ik wel eens dat hun mannen maar drie paar schoenen hebben. Nette schoenen, gympen en casual schoenen. Maar dat kan toch nooit genoeg zijn? Er zijn zoveel verschillende soorten. Ik vind dat elke man op zijn minst zes verschillende soorten schoenen moet hebben. Waarom? Ik leg het je graag uit!

#1 Er zijn genoeg verschillende schoenen voor de man

Ik hoor vriendinnen wel eens klagen dat hun dochter heel veel verschillende schoenen heeft, maar hun zoon maar twee. En daar begint het al. Mannen denken dat ze aan één of twee paar schoenen wel genoeg hebben. Die verslijten ze en dan kopen ze weer nieuwe. Maar er zijn echt zoveel verschillende, leuke heren schoenen te koop! Ik heb alleen het idee dat de man zich dat niet realiseert. Laat het ze zien. Show hem die schoenen!

#2 onder elke outfit dezelfde schoenen is geen gezicht

Yes, echt waar. Ik ken een man die elke dag dezelfde schoenen draagt. En laten we eerlijk zijn. Dat is echt geen gezicht. Onder die nette broek draagt hij dus ook zijn casual schoenen. En tijdens een dagje uit waar je het liefst je gympen aantrekt. Je raadt het vast, weer diezelfde schoenen. Hij presteerde het zelfs om op een bruiloft te komen met een net pak en die schoenen. Zijn argument: “Deze schoenen passen overal bij!”. Nee, dat is dus niet zo!

#3 stinkende schoenen van de man!

Wat gebeurt er als jouw man elke dag dezelfde schoenen aanheeft? Dat gaat stinken. En niet zo’n klein beetje ook. Met meerdere schoenen kan je afwisselen en ze laten luchten. Want schoenen kunnen wel even een nachtje buiten gebruiken. Zeker gympen. Dus zorg ervoor dat hij er meerdere van heeft, want anders kan hij die schoenen maar beter aanhouden totdat jij veilig in bed ligt.

#4 schoenen maken de man

Je zou denken dat je een hoop kan laten zien met de kleding die je draagt, maar de schoenen maken het af. Zeg maar de kers op de taart. Ooit heb ik tijdens de zomer een man gezien die echt een toffe outfit droeg, maar die sandalen eronder kraakte het helemaal af. Dat kan niet! Zorg er dus voor dat je schoenen passen bij je outfit. Nette herenschoenen onder dat mooie pak en een mooie schoen voor je werk. Met schoenen kan een man al een hoop zeggen!

#5 variatie zorgt voor hersenactiviteit

Over deze had je nog niet nagedacht, hè? Maar wist je dat, als je meerdere schoenen hebt, je dus elke dag moet nadenken welke het beste passen bij het outfit dat je aantrekt? En wat gebeurt er als je nadenkt? Juist, je hersenen vertonen activiteit. Dus mag ik dan concluderen dat meerdere schoenen van de man ervoor zorgen dat je meer activiteit in je hersenen krijgt. Nog een punt waarom meerdere paren echt belangrijk is!

Dus mannen, wees eens eerlijk. Hoeveel schoenen hebben jullie als man in de kast liggen? Zou je er niet een paar bijhalen na deze blog?
En vrouwen, tijd om deze blog aan je man te laten lezen? Of is jouw man een echte schoenenkoning?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.