Huis & Tuin

Elke droomtuin heeft een loungeset

Heerlijk relaxen in de tuin. Dat is toch het ultieme geluk? Mijn droomtuin heeft in ieder geval een heerlijke loungeset. Waarom? Ik leg het je graag uit!

Heerlijk relaxen in de tuin. Dat is toch het ultieme geluk? Zonnetje, drankje en onderuit zitten. Een loungeset is de ideale manier om dit te bewerkstelligen, en ook nog gezellig. Je kan er alleen zitten, maar ook met vrienden. Een heerlijk stukje woonkamer, maar dan buiten. Mijn droomtuin heeft in ieder geval een heerlijke loungeset.

Mijn ideale droomtuin

Helaas woon ik nog steeds in een appartement. We zijn wel bezig met het zoeken naar een betaalbare eengezinswoning, maar dat is bijna niet te doen in deze tijd. Helaas hebben we dus nog geen tuin, maar dromen kan altijd. Het lijkt mij heerlijk om met de eerste zonnestralen heerlijk relaxt op een loungeset te liggen, drankje erbij en genieten maar. Daarnaast bevat mijn droomtuin een moestuintje, een plekje voor onze konijnen én kippen, een rustgevend watervalletje met vijver, mooie planten en struiken, een terras, een hangstoel, een eettafel, een appel- en perenboom, een stukje gras, een schuurtje en een zandbak. Teveel spullen? Ach dromen mag, toch?

Een loungeset voor rustig genieten, én samen genieten

Zo’n loungeset is echt wel een must have voor iedere droomtuin! Je kan er heerlijk in je eentje op genieten. Lekkere kussens, beentjes omhoog en relaxen maar. Maar het is ook ideaal om met vrienden lekker te genieten van een drankje en hapje. Genoeg plek voor iedereen. En je hebt zoveel verschillende soorten, dus voor iedereen is er wel iets. Dus of je nu wil genieten in je eentje of met meerdere mensen, elke droomtuin heeft een loungeset!

Een hoog of laag model?

In mijn droomtuin staat een laag model. Een heerlijk hoekje waar je kan genieten van de rest van je tuin. Een soort woonkamer, maar dan buiten. Daarnaast staat er in mijn favoriete tuin ook nog een hoge tafel met stoelen waar je kan eten. Eigenlijk is mijn droomtuin een soort huis, maar dan buiten. Heeft jouw droomtuin niet zoveel plek? Dan kan je er ook voor kiezen om voor een hoog model te gaan. Je hebt dan nog steeds die heerlijke bank, maar zit dan hoog genoeg om lekker aan te kunnen eten. Ideaal toch?

Elke droomtuin heeft een hoekje om bij elkaar te komen

Een tuin is nooit alleen voor jezelf, toch? Je wil er ook kunnen genieten met familie of vrienden. En daarvoor is zo’n hoekje met stoelen en een tafel uitermate geschikt voor! Een stukje tuin waar je met zijn allen kan zitten en kan genieten van het buiten zijn. Zo’n loungeset is echt ideaal. Het is makkelijk in onderhoud en met wat kussens erbij heb je zo’n een fijn hoekje om te zitten. Daarnaast kan je het zo luxe maken als je zelf wil. Kies je ervoor dat je met het tafeltje een soort bed creëert of wil je tussen de plekken een extra tafeltje? Alles kan en alles mag, want het is immers jouw droomtuin.

Wat staat er in jouw droomtuin?

Zoals je misschien begrijpt ben ik helemaal voor een loungeset. Deze zou echt in elke tuin moeten staan. Als ik ooit ga verhuizen en een tuin krijg, dan komt daar zeker zo’n set in! Nu je weet wat er in mijn droomtuin komt te staan, ben ik wel benieuwd wat er in jouw tuin zou komen te staan. Als alles mag en kan, wat zou jij dan willen? En bovenal, heeft jouw tuin al een loungeset?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

2 Comments

 • Reply
  Tirsa
  19 januari 2022 at 13:19

  Ik heb je blog met plezier gelezen. Bedankt voor het delen

 • Reply
  Van loungeset tot parasol: zo maak je jouw tuin zomerklaar! - blogpapa.nl
  29 maart 2023 at 16:01

  […] midden en je hebt er ook geen parasolvoet voor nodig. Wij vonden een muurparasol ideaal omdat onze loungeset in de hoek van de tuin staat. De muurparasol hadden we bevestigd aan onze muur en zo bracht hij […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.