Vaderschap

De geboortekaartjes trends in 2022

Ben jij uitgerekend in 2022? We hebben dé geboortekaartjes-trends van 2022 gebundeld en voor je uitgeschreven, dus kijk maar mee!

Ben jij uitgerekend in 2022? Dan kan je beginnen met het zoeken naar een mooi geboortekaartje. Dit is misschien wel één van de leukste dingen tijdens de zwangerschap maar het kiezen kan best lastig zijn. Heb je nog inspiratie nodig voor het perfecte geboortekaartje? We hebben dé geboortekaartjes-trends van 2022 gebundeld en voor je uitgeschreven, hopelijk helpt het in de zoektocht naar een mooi kaartje voor jouw kindje.

Trend #1 Bijzondere vormen

Dat een kaartje niet saai hoeft te zijn, zien we wel in de collectie geboortekaartjes in bijzondere vormen. Zo was een geboortekaartje voorheen vaak alleen vierkant, staand of liggend, nu kun je denken aan een kaart in de vorm van een hart, regenboog, ovaal of dierenkop. Maar nog veel meer is mogelijk en dat maakt het kaartje meteen heel origineel. Deze kaartjes kun je, net zoals een regulier geboortekaartje, zelf digitaal ontwerpen in de eenvoudige online opmaaktool. Zo tof!

Ben jij uitgerekend in 2022? We hebben dé geboortekaartjes-trends van 2022 gebundeld en voor je uitgeschreven, dus kijk maar mee!

Trend #2 Into the wild

Jungle dieren zien we al jaren op geboortekaartjes maar in 2022 zien we voornamelijk illustraties van bosdieren terug in deze trend. De vos en het hertje zijn het meest populair maar ook een bos vol lieve bosdieren zien we op de kaartjes voorbijkomen. De mooie illustraties in combinatie met de warme kleuren schetsen een prachtig verhaal, waar je direct in wegdroomt. De trend is ook heel goed te combineren met de naam in foliedruk. Dit geldt trouwens voor kaartjes in alle trends!

Trend #3 Soft and natural

Ben je op zoek naar een luxe en origineel geboortekaartje? Deze trend biedt kaartjes in allerlei bijzondere materialen aan zoals hout, kalkpapier, kraft-karton of van écht velours.

De echte velours-kaartjes zijn zo zacht als een fluweel tapijt en zelf foliedruk is hierop mogelijk. Dit is een kaartje waar je echt indruk mee maakt en die vrienden en familie niet snel weg zullen doen. Wij zijn fan!

Ben jij uitgerekend in 2022? We hebben dé geboortekaartjes-trends van 2022 gebundeld en voor je uitgeschreven, dus kijk maar mee!

∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.