Kleding

Sneller de deur uit in de ochtend: wat kun je vooraf alvast klaarzetten en regelen?

Is het bij jou altijd rennen en vliegen in de ochtend, om maar op tijd de deur uit te kunnen gaan? Het is een herkenbaar probleem voor velen

Is het bij jou altijd rennen en vliegen ’s ochtends, om maar op tijd de deur uit te kunnen gaan? Het is een herkenbaar probleem voor velen, maar echt fijn is het niet. Gelukkig kun je er iets aan doen: bereid alvast zoveel mogelijk voor, de avond van tevoren. Aan déze dingen kun je denken!

Schoenen klaar

Het zijn absoluut de kleine dingen die meetellen. Zet bijvoorbeeld alvast je schoenen klaar, in de woonkamer of in de gang – zo bespaar je toch weer een minuut van je tijd. Verder kan het helpen om alvast de juiste schoenkeuze te hebben gemaakt, zodat je er ’s ochtends niet meer over na hoeft te denken. Kies voor mooie laarzen dames bijvoorbeeld! Het is maar net wat jij het liefst draagt gedurende de dag.

Tas ingepakt

Direct naast je schoenen kun je ook je tas klaarzetten. Ga voor de ideale schoudertas dames om mee te nemen naar je werk! Vind je het leuk om regelmatig te wisselen van tas, zodat je niet steeds dezelfde tas bij je hebt? Dan kun je zo zeker tijd besparen. Je hebt immers verschillende benodigdheden in je tas zitten, die je er alvast in kunt stoppen. Van je werkdocumenten tot je to go beker voor koffie: zorg dat je alles bij je hebt. Daar kun je in de avond even de tijd voor nemen, zodat je ’s ochtends niet hoeft te haasten en als resultaat de helft vergeet.

Outfit gereed

Naast de accessoires zijn er uiteraard je kledingstukken om aan te denken. Leg vooraf alvast de outfit voor de volgende dag klaar, zodat je ’s ochtends niet meer voor de kast hoeft te staan twijfelen. Je kunt simpelweg in no time je kleding aantrekken!

Eten voorbereiden

Sla je het ontbijt regelmatig over ’s ochtends, omdat je er niet aan toekomt om het te maken? Het helpt om het ’s avonds alvast klaar te zetten! Overnight oats zijn niet voor niets zo geliefd. Ook de meeste smoothies kun je prima een nachtje in de koelkast bewaren. Je kunt een smoothie zelfs invriezen! Bereid ook al vooraf (een deel van) je lunch, zodat je dit mee kunt nemen naar je werk. Zo sla je twee vliegen in een klap! En als je kinderen hebt, kun je hun lunch uiteraard tevens direct bereiden.

Koffie klaarzetten

Drink je graag een kop koffie in de ochtend? Zet alles alvast klaar in het koffieapparaat. Zo hoef je alleen nog maar op het knopje te drukken in de ochtend – en je koffie wordt bereid. Zeker bij een koffieapparaat met cups of pads werkt dit prima.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    5 onmisbare items in een kindvriendelijke tuin - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 15:57

    […] je een kleinere tuin en kun je niet zoveel speelgoed kwijt? Geen zorgen hoor, ook dan kun je natuurlijk alsnog van alles regelen om je tuin zo kindvriendelijk mogelijk te maken. Wat dacht je van een krijtbord? Hang aan de muur […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.