Gastblog Persoonlijk

Het mooiste cadeau voor de feestdagen – van Kaya Sieraden

“Wat is hij mooi”, was mijn eerste reactie toen ik het pakketje van KAYA sieraden uitpakte. Een glanzende, gouden gepersonaliseerde armband schitterde, toen ik het mooie sieradendoosjes opende.

Op de website van KAYA Sieraden is het een heuse snoepwinkel. Voor heren, dames, maar ook voor kinderen is er een mooi en gevarieerd aanbod.

Toch even spannend

Eerlijk is eerlijk, het is altijd even afwachten wanneer je sieraden online shopt en laat personaliseren. Meer dan eens ben ik al teleurgesteld geweest omdat het sieraad in het echt toch minder mooi van kleur was dan gedacht of dat het formaat niet overeen kwam met mijn verwachting. Daarnaast is ook de gravering niet altijd even mooi. Zowel schuin gedrukt of niet duidelijk leesbaar zijn mij wel eens overkomen.
Maar dit keer niet! Dit had ik al een beetje verklapt, door mijn eerste reactie direct te delen. Toch, die eerste reactie was wel oprecht en deze is gebleven. De gepersonaliseerde armband draag ik nu dagelijks met trots!

Kaya Sieraden

Op de website van KAYA Sieraden is het een heuse snoepwinkel. Voor heren, dames, maar ook voor kinderen is er een mooi en gevarieerd aanbod. Wanneer ik denk aan gepersonaliseerd, denk ik al gauw aan mijn kindjes. Even twijfelde ik ook nog over een setje voor moeder en dochter! Dat is toch ook fantastisch? Maar daar wacht ik nog even mee, tot dat Sofie wat ouder is.
Momenteel hebben ze een speciaal aanbod voor de December Feestmaand! Ik denk dat het gros van de vrouwen en ook veel mannen, heel erg blij wordt van een sieradendoosje onder de kerstboom. Bij KAYA sieraden kun je hier dan zeker weten slagen. Armbanden, horloges, kettingen, ringen, bedeltjes, portemonnees, noem maar op! Bij veel items kun je het voor een meerprijs laten graveren of personaliseren door een bedrukking, dus dit is bijvoorbeeld echt de ideale armband dames.
Ook voor onze kleintjes zijn er mooie ringetjes en armbandjes te koop, zo zoet. Zo smelt ik dus echt gigantisch bij die kleine ringetjes met een lieveheersbeestje. Deze koop ik op een later moment zeker weten voor ons meisje!

Armband met gravering

Dit keer koos is dus voor deze prachtige armband met naam, of eigenlijk initialen in mijn geval. De naam van de armband is “Elegant disc armband”. Ik koos voor de vergulde, gouden versie en voor de eerste letters van onze kindjes. Siem en Sofie. Optioneel is een persoonlijke gravering op de achterzijde. Ik vond het passend en mooi om de geboortedata van onze twee schatjes te laten graveren.
Dit subtiele, maar toch goed zichtbare armbandje heeft al heel wat complimentjes opgeleverd!

Op de website van KAYA Sieraden is het een heuse snoepwinkel. Voor heren, dames, maar ook voor kinderen is er een mooi en gevarieerd aanbod.

Stichting Eduki

Het mooie van KAYA sieraden is dat er voor ieder verkocht sieraad een klein bedrag wordt gedoneerd aan stichting Eduki. Op de website staat een prachtige visie en een even prachtig doel beschreven. Ze beschrijven dat wereldwijd 22 miljoen kinderen niet naar school kunnen en daardoor het risico lopen hun toekomst te verliezen en verhoogd risico lopen op misbruik en uitbuiting.
Zo is dit ook het geval in Gambia en een van de hoofdredenen hiervan is een gebrek aan financiële middelen. KAYA Sieraden wil als commerciële organisatie een steentje bijdragen en dit uit zich in een jaarlijkse donatie, zodat kinderen direct voor een heel schooljaar geplaatst kunnen worden. De afgelopen jaren hebben zij op deze wijze ruim 23.000 euro kunnen schenken aan stichting Eduki, welke zich inzet voor de kinderen in Gambia.

Met deze extra reden, koop je toch maar wat graag je sieraden en cadeautjes bij deze webshop?
Dit warme gevoel past wat mij betreft ook perfect binnen deze decembermaand.

Op de website van KAYA Sieraden is het een heuse snoepwinkel. Voor heren, dames, maar ook voor kinderen is er een mooi en gevarieerd aanbod.

Aanrader!

Enkel lof over de wijze waarop de webshop is ingericht, de uitgebreide keuze mogelijkheid en de bijbehorende prijzen. Daarnaast is de levering zeer vlot verlopen, wat ik ook een pluspunt vindt.
Zoals eerder gezegd is de kleur van het vergulde goud prachtig en is de gravering ontzettend netjes gedaan. Dit geldt zowel voor de letters als de gravering van de geboortedata op de achterzijde.

Ik keer zeker nog vaker terug naar deze shop voor mezelf of voor gepersonaliseerde cadeautjes!

Kaya Sieraden facts:
Merk: Kaya
Webshop: www.kayasieraden.nl
Verzendkosten? Nee! Verzending is gratis in Nederland en België
Levertijd: Meestal 1-2 werkdagen, wanneer dit anders is wordt het aangegeven bij het desbetreffende product


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.