Sinterklaas Speelgoed, Spellen & Spelen

Sinterklaasavond vieren met de 4-in-1 Sinterklaas Spellenbox

Zoek jij nog een leuk spel om Sinterklaasavond / Pakjesavond mee te vieren? Dan is de 4-in-1 Sinterklaas Spellenbox misschien wel een leuk idee voor je. In deze spellenbox zitten vier leuke, simpele Sinterklaasspellen die leuk zijn om te spelen met jonge kinderen.

Zoek jij nog een leuk spel om Sinterklaasavond / Pakjesavond mee te vieren? Dan is de 4-in-1 Sinterklaas Spellenbox een tip.

Sinterklaas spel 1: het Pepernotenpad

Dit is het bekende ganzenbordspel, maar dan in een Sinterklaas jasje gestoken. Op het bord staan pepernoten afgebeeld en speciale vakjes waar je een snoepje kunt scoren of een paar stappen terug of vooruit moet.
Het spel duurt zo’n 8 minuten (korter als je niet precies uit hoeft te komen op het einde) en je kunt natuurlijk ook een leuke regel erbij bedenken dat je een cadeautje mag pakken als je gewonnen hebt.

Zoek jij nog een leuk spel om Sinterklaasavond / Pakjesavond mee te vieren? Dan is de 4-in-1 Sinterklaas Spellenbox een tip.

Sinterklaas spel 2: Schoorsteen en Ladders

Je herkent hem vast wel: Snakes en Ladders maar dan met schoorstenen! Met de ladder mag je naar boven, met de schoorsteen weer omlaag. Ook hier geldt dat als je precies uit wil komen, het spel wat langer kan duren. Denk aan een minuutje of 5 tot 10.

Sinterklaas spel 3: Cadeau memory

Het klassieke memory met Sinterklaascadeautjes. Let goed op de kleuren van de pakketjes en de strikken en vind het kaartje dat erbij hoort. Onthoud jij ze allemaal?

Zoek jij nog een leuk spel om Sinterklaasavond / Pakjesavond mee te vieren? Dan is de 4-in-1 Sinterklaas Spellenbox een tip.

Sinterklaas spel 4: Pakjes plakken

Hierbij is het de bedoeling om de Sinterklaascadeautjes aan elkaar te leggen. Je mag een cadeautje aanleggen als het pakketje dezelfde kleur is, óf de strik dezelfde kleur is. Dit spelletje duurt zo’n 5 minuutjes.

Simpel maar leuk

Deze spellenbox is echt bedoeld voor jonge kinderen die het leuk vinden om korte spelletjes te doen en op die manier bijvoorbeeld een cadeautje kunnen verdienen.
De spelletjes kunnen gespeeld worden vanaf een jaar of drie/vier en de spellen kun je doen met 2 tot en met 6 spelers.

De Sinterklaas 4 in1 Spellenbox kost € 11,99 en is online te koop via bol.com


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Sinterklaasfeest organiseren voor vrienden - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 15:58

    […] organiseert, wil je het natuurlijk wel góed doen. Je kunt tegenwoordig vrij eenvoudig een Sint, met of zonder Pieten, inhuren. Dat gaat van een euro of vijftig voor een kort bezoekje tot vijf- […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.