Sinterklaas

Een last minute surprise maak je zo!

last minute surprise fotofabriek

Ben jij ook zo iemand die tot het laatste moment wacht om een surprise te maken? En dan niet goed weet wat je moet maken? Lees dan vooral verder! In mijn blog laat ik je weten hoe je toch op het laatste moment met een super leuke surprise voor de dag kan komen. Kom maar op met die last minute surprise!

Lootjes trekken en surprises maken

In onze tienertijd vervingen de geknutselde surprises de zak vol met cadeautjes. Samen met de opa’s en oma’s trokken we lootjes en gingen we aan de knutsel. Ik ben creatief, maar meer in zang, dans en theater. Mijn opa was de echte creatieveling. Als ik had geweten dat een last minute surprise maken zo simpel was geweest dan had ik dat zeker gedaan! Meestal wachtte ik op het laatste moment en moest dan gehaast iets maken. Gelukkig ben ik nu op de hoogte van de surprise die je kan maken op de website van Fotofabriek.

last minute surprise boek van sint

Een last minute surprise voor mijn kinderen

Mijn kinderen vinden surprises altijd geweldig om te zien en om te krijgen. Daarom bedacht ik een paar dagen van tevoren dat ik wel een surprise in hun schoen wilde doen. Over last-minute gesproken. Gelukkig kan je bij de fotofabriek hele leuke surprises maken met heerlijke chocola erin. Beter kan niet. Dus ging ik gelijk aan de slag!

Ga je voor Merci of Tony’s Chocolonely?

Mijn oudste is dol op Tony’s Chocolonely en mijn jongste houdt ervan om verschillende chocolaatjes te krijgen, dus de keuze was snel gemaakt. Je kan namelijk bij Fotofabriek kiezen wat voor soort chocolade je wil. Daarna kon ik kiezen welke surprise ik wilde. Bij de Merci kan je kiezen uit een laptop, tas, platenspeler en het boek van Sinterklaas. Ga je voor Tony’s Chocolonely dan kun je kiezen voor een telefoonhoesje, spelcomputer of een oogschaduwpallet. De keuze was snel gemaakt. Voor mijn dochter ging ik voor het boek van Sinterklaas en mijn zoon zou de spelcomputer krijgen.

Last minute surprise merci en tony

Snel een last-minute surprise

Na je keuze kan je je surprise zelf bewerken. Voeg een mooie foto toe, schrijf een stukje of gedicht en kies nog voor een leuk sjabloontje. Je kan echt alle kanten op. En het gaat echt super snel. Binnen vijf minuten had ik twee last minute surprises. Het is echt heel makkelijk. Een kind kan de was doen. Daarnaast stuurt Fotofabriek het zo snel mogelijk op. Twee dagen na mijn bestelling had ik ze al binnen. Hoe snel wil je het hebben?

“Whooo mama, deze zijn gaaf!”

Afgelopen zaterdag mochten ze hun schoen zetten. Vol spanning werden ze zondag wakker, maar wat ze in hun schoen zagen hadden ze echt niet verwacht. “Whoo mama, deze zijn echt gaaf! Ik heb echt nog nooit zoiets in mijn schoen gehad. Echt super vet!” Heel voorzichtig hebben ze de chocola eruit gehaald zodat de surprise heel bleef, want ze wilde er graag nog even mee spelen. De foto in de surprise vonden ze erg leuk. “Hoe kan Sinterklaas nou de foto erop doen?” Tja, dat weet alleen ik, Sinterklaas en Fotofabriek!

Surprise stress? Nu niet meer!

Dus heb jij surprise stress of houd jij er niet van om een surprise te maken? Ga dan naar Fotofabriek. Een surprise maken was nog nooit zo makkelijk en snel! Ik ben erg benieuwd waar jij voor kiest. Mijn kinderen vonden het geweldig en ik denk dat je één van de weinige bent met een foto op zijn surprise.

last minute gamecomputer fotofabriek

∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.