Persoonlijk

Dit is waarom je direct moet overstappen op Dior foundation 

Voor iedereen die gek is op make-up: dit product mag niet ontbreken. Foundation is zo’n beetje de basis voor elke egale huid

Voor iedereen die gek is op make-up: dit product mag niet ontbreken in jouw cosmetica tas. Foundation is zo’n beetje de basis voor elke egale huid. Het geeft je een egale, glanzende tint. Heb je last van acne of is je huid wat roodachtig? Dan kan een laagje foundation dit een beetje verdoezelen. Lees hier alles over het make-upproduct foundation en bovenal: de foundation van Dior. 

Een foundation die blijft zitten tot in de vroege uurtjes? Het antwoord is: Dior foundation

Wat is foundation precies?

Foundation is een product in de kleur van jouw huid. Je brengt het product aan over je gehele gezicht en nek en zorgt ervoor dat vlekjes, puistjes of andere oneffenheden minder zichtbaar zijn. Foundation is beschikbaar in verschillende vormen:

 • Vloeibaar in een flesje
 • Compact-crème in een doosje
 • Compact-poeder in een doosje
 • Minerale poederfoundation
 • Stick foundation

Voor ieder huidtype bestaat er een ander soort foundation. Een droge huid vereist bijvoorbeeld een ander type foundation dan wanneer je een vettige huid hebt. De dekking verschilt per soort foundation, je kiest de soort die het beste past bij jouw huid. De dekking houdt de mate in waarop de oneffenheden bedekt worden. 

Hoe gebruik je foundation? 

Foundation is (na dagcrème) de eerste stap in jouw make-up routine. Je brengt de foundation aan met jouw (schone) vingers, of met een kwast of spons. 

Bij het aanbrengen van de foundation vermijd je de oogleden, het gebied vlak onder de ogen en de lippen. Breng de foundation van boven naar beneden aan, dus met de fijne haartjes mee. 

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van foundation? 

Het belangrijkste bij het kopen van foundation, is dat je goed let op de kleur van de foundation. Deze moet namelijk exact matchen met jouw huidskleur. Wanneer dit niet het geval is, zorgt dit voor een onnatuurlijk resultaat. Test de kleur dus altijd, voordat je hem koopt. En vraag advies. Gebruik ook niet te veel foundation. Een klein drupje is vaak al genoeg voor het beste resultaat. 

De foundation van Dior 

De foundation van Dior is niet voor niets het favoriete product van menig vrouw. Dior is een toonaangevend merk op het gebied van make-up en blijft ons keer op keer verbazen. “Ongeacht hoe vrouwen met make-up omgaan, ze willen allemaal een perfecte en mooie teint, en dat is precies wat een foundation biedt”, aldus Peter Philips, de creatieve directeur van Dior Makeup.

De Dior foundation garandeert dat het een perfecte teint biedt die maar liefst 24 uur mooi blijft zitten. Daarnaast belooft ze dat het jouw huid ook nog eens goed verzorgt.

Dior foundation biedt 67 op elkaar afgestemde kleuren. Er zit dus voor iedereen een perfect passende kleur bij. De Dior Forever foundation collectie bestaat uit 22 Dior Forever Mat en 22 Dior Forever Skin Glow foundations. 

De foundation is extra vloeibaar en biedt een hoge, maar hele natuurlijk dekking voor jouw onzuiverheden. De creatieve directeur van Dior Makeup, Peter Philips verwoordt het als volgt: “De hoge concentratie pigmenten in de zeer vloeibare textuur garandeert een perfecte correctie van imperfecties. Heel nieuw voor een dergelijke dekking is dat het product niet te zien en niet te voelen is. De finish is fris en voldoende mat om achteraf geen poeder te moeten aanbrengen.”


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

 • Reply
  Mooie sieraden zijn perfect als kerstcadeau - blogpapa.nl
  29 maart 2023 at 16:00

  […] Lees ook: foundation van Dior […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.