Kleding

5x kledingstukken die je als man in je garderobe moet hebben

Wil jij er altijd verzorgd uitzien? Dan zal jouw garderobe vast goed gevuld zijn met mooie kledingstukken. Lees snel verder voor tips

Wil jij er altijd verzorgd uitzien? Dan zal jouw garderobe vast goed gevuld zijn met mooie kledingstukken. Er zijn dan ook een aantal kledingstukken die je als man eigenlijk écht in je kledingkast moet hebben hangen. Welke kledingstukken er nou eigenlijk echt niet kunnen ontbreken in een garderobe van een man? Lees snel verder, in dit artikel sommen wij het voor je op.

Boxers

Iets wat uiteraard niet in jouw garderobe kan ontbreken als man, zijn boxers. Deze heb je veel nodig en daarom is het verstandig om hier voldoende van te hebben. Of je nu kiest voor standaard witte boxers of boxers met een patroon erop: er is voldoende keuze. Een boxer van bijvoorbeeld Twinlife is een musthave in jouw kledingkast en je kunt hier dan ook beter te veel als te weinig van hebben.

T-shirts

Als man moet je dit absoluut in je garderobe hebben hangen: T-shirts. Deze kunnen namelijk vaak goed van pas komen. Of je nu een T-shirt draagt onder een trui, jasje of gewoon op een mooie spijkerbroek: het is belangrijk dat je hier genoeg van in je kast hebt hangen. Met T-shirts van www.twinlife.com kun je dan ook goed variëren. Met witte T-shirts voor heren zit je in ieder geval altijd goed, want deze basics kun je goed combineren. T-shirts zijn er echter in talloze kleuren, waardoor je genoeg keuze hebt. Ook kun je hierbij nog variëren in het type hals.

Truien

Wat ook niet kan ontbreken in jouw kledingkast, zijn een aantal fijne truien. Zeker als de herfst- en wintermaanden aanbreken kun je hier haast niet zonder. Truien zijn er natuurlijk allerlei verschillende varianten, waardoor je hier veel keuze in hebt. Of je nu gaat voor een witte, beige, zwarte, grijze of blauwe trui: je kunt het goed combineren met andere kledingstukken. Zo kun je een trui bijvoorbeeld dragen op een mooie jeans, maar is het ook een goede mogelijkheid om een trui over een net overhemd te dragen.  

Wit overhemd

Als man moet je er eigenlijk wel eentje in je kast hebben hangen: een wit overhemd. Of het nu voor naar je werk is of voor een formele gelegenheid: een wit overhemd kan goed van pas komen. Door een wit overhemd te dragen zie je er netjes uit. Nog geen mooi wit overhemd in je kast hangen? Dan kan het goed zijn om hier achtergaan te gaan. Wel is het dan belangrijk dat je investeert in een overhemd van goede kwaliteit. Je wilt tenslotte voorkomen dat jouw witte overhemd binnen no time niet mooi meer is.

Jeans

Ook een aantal mooie jeans kan niet ontbreken in jouw garderobe. Jeans kun je namelijk wel iedere dag dragen indien je dit wenst. Jeans zijn er in allerlei verschillende soorten. Van slim fit tot een wat wijder model en van licht tot donker: keuze genoeg. Jeans kun je dan ook vaak met veel kledingstukken combineren. Met een T-shirt, trui, jasje, overhemd en ga zo maar door. Kortom: zorg ervoor dat je er een paar in je garderobe hebt liggen.

Uiteraard zijn er nog veel meer kledingstukken voor mannen die een plekje in de garderobe verdienen, dit zijn slechts wat voorbeelden van musthaves waar je haast niet zonder kunt. Zorg er dus voor dat deze bovenstaande items in ieder geval in jouw kledingkast liggen, want deze kunnen vaak van pas gaan komen.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.