Huis & Tuin

Zo maak je een papa-mancave om even tot rust te komen

Waarschijnlijk vind je papa zijn een van de mooiste dingen die er is. Maar soms is rust lekker. Het is tijd voor een papa-mancave in huis!

Waarschijnlijk vind je papa zijn een van de mooiste dingen die er is. Hoewel je kids af en toe het maximale van je vragen, zou je ze voor geen goud willen missen. Je levert al je vrije tijd in om hen zoveel mogelijk te zien en alle fases van het opgroeien mee te maken. Toch heb je af en toe tijd voor jezelf nodig en is een kleine pauze van de drukte wel even gewenst. Even niet praten over dino’s en uitleggen waarom ze geen snoep krijgen. Dat is heel logisch en ook heel normaal. Het is tijd voor een papa-mancave in huis!

Een goede televisie

Eigenlijk kun je je mancave niet opzetten zonder een mooie televisie. Misschien ben je echt een filmliefhebber, kijk je graag series of spendeer je een avondje gamen met de mannen, een televisie is onmisbaar! Je kunt deze op een mooi meubel plaatsen waar je direct alle controllers en afstandsbedieningen kunt opbergen, of je kunt hem aan een tv-muurbeugel hangen. Zo neemt deze geen extra ruimte in beslag en kun je hem zelfs nog de gewenst richting op draaien.

Een koelkast

Of je nu graag een biertje drinkt met vrienden of lekker thuis op de bank, een koelkast komt altijd wel van pas. Al is het een klein koelkastje waar enkel twee sixpacks in passen of de inhoud van een kleine borrelplank. Zo hoef je letterlijk niet van de bank af te komen om wat lekkers te eten of te drinken, waardoor er ook niet direct een kind aan je been hangt. Daarnaast geeft het een gevoel van luxe en hoef je je werkelijk nergens om te bekommeren. Heerlijk!

Een biljart- of tafelvoetbaltafel

Als je je graag even terugtrekt met vrienden is het wel zo leuk om hier ook een echt mannenspel neer te zetten. Denk hierbij aan een biljarttafel of een tafelvoetbaltafel. Welke man droomt niet van een biljarttafel in huis? Zo kun je je maten uitnodigen voor een kinderloze papa-avond, waarbij jullie een gezellig biertje doen en een potje biljart spelen. Mocht er dan thuis iets aan de hand zijn, kun je ook zo je partner te hulp schieten als dat nodig is. Alleen in noodgevallen dan, hè?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Meer waarde na verbouwing: tips voor papa! - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 13:31

    […] je je tuin in een plek waar je hele gezin van gaat genieten (of waar papa in zijn eentje tot rust kan komen). Daarnaast geeft een opgeknapte tuin je huis een persoonlijk tintje. Je huis gaat er gezelliger […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.