Huis & Tuin

Vintage is nieuw!

Het doet je denken aan vroeger, oud en tweedehands, maar vintage vloerkleden zijn helemaal van nu! Een tijdloos design, authentiek en nieuw

Het doet je denken aan vroeger, oud en tweedehands, maar vintage vloerkleden zijn helemaal van nu! Een tijdloos design, authentiek, nieuw en passend in elk interieur. De vloerkleden zijn sfeervol en opvallend, de eyecatcher in huis!

Wat is een vintage vloerkleed?

De authentieke uitstraling van een vintage vloerkleed neemt je mee terug in de tijd. Voor elk interieur is er wel een vintage vloekleed te vinden of je nu houdt van de moderne, Scandinavische of landelijke woonstijl.

De vintage vloerkleden worden van origine met de handgemaakt, elk vloerkleed is dan ook uniek. De vloerkleden worden op traditionele wijze geknoopt, deze techniek is afkomstig uit landen zoals, Iran, Turkije en India. Doordat de vloerkleden met de handgemaakt worden zit er veel arbeid in maakt dat de kleden ook aan de prijzige kant. Tegenwoordig kunnen de vloerkleden ook machinaal geproduceerd worden en ze zijn vrijwel niet te onderscheiden van het origineel. Bij Volero kwam ik een hele collectie aan betaalbare vintage vloerkleden tegen.

Het doet je denken aan vroeger, oud en tweedehands, maar vintage vloerkleden zijn helemaal van nu! Een tijdloos design, authentiek en nieuw

Sfeer in huis

Veel mensen denken bij vintage aan oubollig, maar niets is minder waar. Een vintage vloerkleed is helemaal in én van nu! In bijvoorbeeld een klassiek interieur geeft het een chique uitstraling in een modern interieur geeft het meer sfeer en geeft het in een industrieel interieur meer warmte.

Vintage vloerkleden zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, hierdoor is het gemakkelijker om het vloerkleed bij de rest van het interieur aan te laten passen. Kies een kleur dat al terugkomt in huis of haal de kleuren van het vloerkleed in huis door middel van een accessoire zoals, een kussentje of een stoel.  Zo past het vloerkleed perfect in huis.

Naast de verschillende kleuren hebben de vintage vloerkleden ook verschillende designs. Zo zijn er patchwork vloerkleden, vintage versleten look, maar ook het authentieke medaillon design. Voor ieder wat wils!

Enthousiast geworden over de vintage vloerkleden? Bij Volero hebben ze een hele leuke collectie aan vintage vloerkleden! Naast Vintage vloerkleden heeft Volero ze ook mooie authentieke stijl Perzische vloerkleden.






∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Hoe maak je een trouwkaart persoonlijk? - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 16:28

    […] Wellicht houden jullie samen veel van reizen. Of juist van lekker eten, bepaalde series of een vintage stijl. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen! Van een retro trouwkaart tot een trouwkaart met een […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.