Review Speelgoed, Spellen & Spelen

• Review • | Blaze & The Monster Machines – Axle City Racers

Blaze is een bekende auto bij heel veel kinderen en is een leerzame kinderserie op Nick JR. Samen met de andere monstertrucks nemen ze deel aan allerlei races en beleven ze vele avonturen. Blaze en de monsterwielen is een leerzame kinderserie op tv, waar heel veel kinderen graag naar kijken! In Blaze & the Monster Machines; Axle City Racers kruip je zelf in 1 van de 7 monstertrucks en ga je zelf de strijd aan om winnaar te worden van de race.

Blaze en de Monsterwielen

Iedere monstertruck staat bekend om zijn eigen vaardigheden en specialiteiten, welke tijdens de race een voordeel kan zijn.
De nummer 1 monstertruck van de stad Axle is de truck die natuurlijk de hoofdrol heeft; Blaze! Een monstertruck, rood van kleur en een groot hart. Ontzettend dapper en zeker één van de snelste.
Starla heeft een boers accent en haar truck heeft een paarse kleur. Ze heeft een boerderij en kan goed omgaan met de lasso.
Darington, blauw van kleur, onhandig, voor niemand bang en gek op stunten.
Zeg is de dino truck, hij lijkt voor de helft op een dino en kent soms zijn eigen krachten niet.
Stripes is herkenbaar aan zijn strepen, lijkt op een tijger en kan goed ruiken, goed klimmen en heeft intrekbare klauwen op zijn wielen.
Gabby is een ervaren monteur en repareert de monstertrucks als ze kapot zijn.

Blaze heeft ook een grote rivaal: Crusher. Crusher zal er alles aan doen om de race te winnen en speelt daarom ook bij iedere race vals. Crusher is arrogant, zeurderig en kinderachtig. Wel is Crusher een stuk groter als de andere monsterwielen. Pickle is de vriend van Crusher. Hij is groen van kleur en volgt Crusher overal naar toe. Pickle komt klunzig over, maar ziet overal het goede van in. Leuk om te weten is dat Pickle groot fan van Blaze is!

In Blaze & the Monster Machines; Axle City Racers kruip je zelf in 1 van de 7 monstertrucks en ga je zelf de strijd aan met de rest!

Blaze & the Monster Machines – Axle City Racers

Met Blaze & the Monster Machines maak je je klaar om te gaan racen. Ga op verkenning in de wereld van Blaze en ontdek de kleurrijke straten van Axle City tot de coole Monster Dome stuntbaan. Kruip in de wagen van jouw favoriete monstertruck en ga voor de winst.

Je kunt boosen, driften, springen en geweldige stunts laten zien. Gebruik de moersleutels om de vaardigheid van jouw monstertruck te activeren en de anderen te slim af te zijn.

Wat vonden wij van Blaze & the Monster Machines?

Hier in huis lopen grote autofans rond. Uren liggen ze op de grond met auto’s en verzinnen ze zelf de mooiste banen en de coolste stunts. Blaze is zeker een van de favorieten en zeker op de televisie. Vooral de kleinste vindt het heerlijk om op Nick Jr. Blaze te kijken en zich onder te dompelen in de avonturen van Blaze en zijn vrienden. 

Dat hij nu zelf met dit spel een monstertruck mocht gaan besturen op weg naar de overwinning vond hij supervet. Het spel ziet er mooi gemaakt uit en aantrekkelijk om te spelen. Het is zeker gericht op de jongere kinderen. Alles is makkelijk gemaakt, van het te spelen spel tot het menu. Als je begint moet je eerst een test doen om te kijken of je geschikt bent. Dit moet je wel even samen doen met kinderen die niet kunnen lezen omdat het als tekst in beeld verschijnt. 

Je kiest een soort race en dan het karakter met wie je wilt racen. Je kunt kiezen uit alle karakters en iedereen heeft eigen superkrachten. Als je ze allemaal een keer hebt gekozen zal er zeker een favoriet naar voren komen.

Er zit ook een optie in het spel om helemaal automatisch te racen. De computer rijdt dan eigenlijk jouw race, maar je kunt wel zelf driften en kiezen wanneer je een superkracht gaat gebruiken. Deze optie is voor de hele kleine kinderen ideaal en super leuk om zo kennis te maken met dit leuke spel.

Er kan met vrienden geraced worden in een split-screen modus wat altijd voor heel veel plezier zorgt!

Blaze & the Monster Machines is een superleuk spel voor de Blaze fans en de beginnende racers!

In Blaze & the Monster Machines; Axle City Racers kruip je zelf in 1 van de 7 monstertrucks en ga je zelf de strijd aan met de rest!

Addams Family: Huize Herrie Facts

 • Leeftijd: vanaf 3 jaar (PEGI leeftijd 3 jaar)
 • Multiplayer functie aanwezig: ja, tot en met 4 spelers
 • Taal: Engels gesproken, menu in Nederlands
 • Releasedatum: oktober 2021
 • Adviesprijs: € 39,99 en online te koop

Totaalscore van dit spel:

vier boksen

∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

 • Reply
  • Review • | WoordWizard - voor de echte taalkunstenaar - blogpapa.nl
  29 maart 2023 at 10:07

  […] Blaze game review […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.