Huis & Tuin

Haal de herfst in huis met deze 5 interieur tips

Zoek jij nu leuke tips om je huis gezellig en warm aan te kleden voor de herfst? In deze blog lees je 5 tips voor een herfst huiskamer.

Langzaam gaan we de twee koudere seizoenen weer tegemoet: de herfst maakt zijn aantocht en ook de winter staat voor de deur. De meeste veranderingen in het interieur zien we in de herfst. Ik denk dat dat komt doordat we veel minder thuis zijn in de zomer, om vervolgens in de herfst te beseffen dat je dingen anders wilt. Je bent natuurlijk veel meer thuis in de herfst, buiten wordt het sneller donker en je wil het binnen gezellig en knus hebben.
Zoek jij nu leuke tips om je huis gezellig en warm aan te kleden voor de herfst? In deze blog lees je 5 tips!

1. Kunst aan de muur

Een canvasdoek of schilderij aan de muur kan je hele huiskamer direct een andere sfeer geven. Heb je een mooie herfstfoto van je kinderen of huisdier? Nu is de tijd om die aan de muur te hangen. De meestal aardse kleuren van een herfstfoto zijn perfect voor dit seizoen en geven een warme uitstraling.
Heb je zelf geen mooie herfstfoto, dan kun je natuurlijk ook kiezen uit één van de bestaande foto’s op https://www.photowall.nl/canvas. Hier vind je de meest prachtige herfstkiekjes! Zoek maar eens op het zoekwoord ‘herfst’ en je zult direct verkocht zijn door de mooie bosfoto’s, foto’s van bladeren, dieren en ga zo maar door.

2. Een gashaard

Wat is er nu sfeervoller dan een gashaard in huis! Lekker warm met het gezin bij de kachel wanneer het buiten koud is of staat te regenen. Shop er een lekker dik kleed bij waar je op kunt zitten of liggen, en je nieuwe favoriete plekje in huis is helemaal af!
Gaskachels heb je in alle soorten en maten, met een retro look of juist modern, dus in ieder interieur kun je deze perfect verwerken.

3. Kleden en dekentjes

Sowieso zijn kleden en dekentjes onmisbaar in de herfst. Lekkere fluffy plaids voor op de bank en hoogpolige kleden of tapijten op de grond. Heerlijk dat je met je voeten lekker in een warm kleed kunt wegdromen, in plaats van op een koude, harde vloer.
Een plaid kun je ook nog eens mooi over de bank draperen, zodat het niet alleen praktisch is, maar ook nog eens heel mooi. Kies voor een mooi herfstkleurtje zoals okergeel, oranje of bordeauxrood.

4. Zomerspullen weg

Het is misschien even slikken, maar het wordt nu toch echt tijd om de zomerspullen op te bergen. Denk aan de parasol, tuinkussens, de barbecue, een buitenzwembad en ga zo maar door. Niet alleen je huis, maar ook je tuin moet klaar zijn voor de herfst. Behalve dat het er weer opgeruid en netjes uit ziet, gaan je spullen ook langer mee door ze netjes op te bergen en te beschermen tegen de regen.

5. Kaarsjes

Geen gezellige herfstavonden zonder kaarsjes. Het geeft een mooi en speels beeld als je meerdere kaarsen bij elkaar zet in verschillende hoogtes en diktes. Maak ook gebruik van een geurkaarsje, zo haal je de herfst ook een beetje in huis. Kies bijvoorbeeld voor geuren als kaneel of bosgeur.






∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.