Speelgoed, Spellen & Spelen

• Game Review • | Paw Patrol De Film: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Wat een geluk! Een nieuwe Paw Patrol game is tegelijkertijd uitgekomen met de gelijknamige film. We hebben de film gezien in de bioscoop en wat ons opviel was dat het deze keer om een “echte” film gaat. Eerder uitgekomen films van Paw Patrol waren afleveringen die aan elkaar geplakt waren waar je dan in de bios heen kon. Om de verkoop kracht bij te zetten hebben ze dus ook een game gemaakt die het verhaal van de film volgt. Of de game net zo leuk is als de film? Lees snel verder…

Voorgaande Paw Patrol games

Wat ons het meeste opviel tijdens het spelen van deze game is dat de vooruitgang is stopgezet. Het lijkt er meer op dat het spel tegelijkertijd MOEST uitkomen met de film. Dat denken we omdat de game nogal slordig over komt… Alles ziet er minder mooi uit, het spel loopt regelmatig vast, de 2-speler modus zorgt niet voor verbetering in de spelervaring omdat de 2e speler vaak buiten de camera komt en vast komt te zitten. Ook missen wij stemmen bij de puppies! De kracht van Paw Patrol is ook de interactie tussen de hondjes. En ze hebben niet eens een stem… erg jammer en een gemiste kans wat ons betreft.

Wat een geluk! Een nieuwe Paw Patrol game is tegelijkertijd uitgekomen met de gelijknamige film. Lees onze review in deze blog!


Kommer en kwel?

Is dan alles kommer en kwel? Neeeee, want alle dingen die ik zojuist heb genoemd valt een 4-jarige helemaal niet op. Die loopt rond met zijn 2 puppies, waar je tussen moet wisselen tijdens het level dat je speelt, en verzamelt de hondenkoekjes die overal liggen. Vervolgens doen ze een opdracht zoals bijvoorbeeld “druk vaak op de B knop om de boor van Rubble te gebruiken en de stenen kapot te maken” en lopen ze weer vrolijk verder. En telkens hebben ze een glimlach op hun gezicht wanneer ze weer iets gehaald hebben.

Wat een geluk! Een nieuwe Paw Patrol game is tegelijkertijd uitgekomen met de gelijknamige film. Lees onze review in deze blog!


Zoeken

Er zijn enorm veel hondenkoekjes te verzamelen in de 8 levels die dit spel telt en daarbij moet je nog de 3 schilden verzamelen in elk level. Ook kun je een paar mini-games spelen. Er is dus genoeg te verzamelen.

Wat een geluk! Een nieuwe Paw Patrol game is tegelijkertijd uitgekomen met de gelijknamige film. Lees onze review in deze blog!

Hoeveel Boksen scoort Paw Patrol de Film: De Stad Heeft Je Nodig (het spel)

Dit spel krijgt van ons 2 boksen Dit omdat het voorgaande spel gewoonweg beter is. Wil je een Paw Patrol game kopen voor je kid(s)? Koop dan Mighty Pups. Zijn er thuis enorme fans van Paw Patrol en zijn ze een jaar of 4? Dan is het een geinig spelletje, maar verwacht er niet teveel van.

Fact Sheet

 • Leeftijd: vanaf 4 jaar (met begeleiding)
 • Multiplayer functie aanwezig: Ja, offline
 • Genre: Avontuur
 • Console: Nintendo Switch (spel op getest), PS4 + PS5, Xbox one + Xbox series X
 • Taal: Nederlandstalig
 • Releasedatum: 13 Augustus 2021
 • Adviesprijs: € 38,95 en te koop op bol.com

Totaalscore van dit spel:

twee boksen

Lees ook: Spirit: Lucky’s Big Adventure


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

2 Comments

 • Reply
  • Game Review • PAW Patrol Grand Prix - blogpapa.nl
  25 oktober 2022 at 15:31

  […] we al ontelbare afleveringen van hun avonturen op Nickelodeon Junior hebben (moeten) kijken en al andere games van deze pups mochten testen. Of het racen hun net zo goed af gaat als het uitvoeren van reddingen? […]

 • Reply
  IP
  30 september 2023 at 13:03

  Heel fijn om te lezen welke PP games in de smaak vallen. Hier kan ik iets mee! Groeten, een andere vader 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.