Huis & Tuin

Een echte voorjaars make-over met deze leuke items!

Met de zon die steeds vaker onze dagen verwarmt en de voorjaarsoutfits die weer uit de kast komen, kriebelt het bij mij ook direct om ons huis weer een make-over te geven. Nu moet ik bekennen, dat ik dit vaker dan eens per jaar heb. In mijn omgeving is het dan ook bekend dat ik de muren vrij frequent van kleur verander. Vandaag nog, vroeg mijn schoonzus zich af: hoeveel lagen er nu al op zitten?  Veel, is het antwoord. Nou ja, ieder zijn hobby! 😉 

BesteCanvas.nl

Onlangs had ik het genoegen om te shoppen op BesteCanvas.nl! Yes, super leuk en het past dus perfect in deze make-over stemming! In januari is ons tweede kindje geboren en daarom wist ik al meteen dat er in ieder geval een mooie print van een recente foto in mijn winkelmandje zou belanden. Een schattige foto samen met haar grote broer! 
Op de website heb je zo ontzettend veel opties. Zo kun je onder andere kiezen voor een foto op hout, een canvas, een poster of bijvoorbeeld een tof retro canvas met ophangsysteem. Hierbij heb je in veel gevallen ook de optie om een lijst aan je bestelling toe te voegen. 

Voor de foto koos ik voor een poster, want een mooie lijst had ik in dit formaat nog staan. Ook nog eens een echte budgettip vind ik, want een poster in dit formaat (30 x 40) kost slechts €4,90. Deze prijs is afhankelijk van het percentage korting wat ze op dat moment aanbieden. Er is altijd wel een mooie korting beschikbaar, welke je eenvoudig kunt checken op de website. De poster die links van de foto hangt heeft een formaat van 40 x 60 en kost €7,90. Hele leuke prijsjes, toch!?
Vervolgens ging ik kleur inspiratie opdoen en maakte ik een digitaal moodboard op mijn telefoon. En zo geschiede, van bestelling op BesteCanvas.nl tot het schilderen van een muur en dus een heuse make-over. 

Babykamer items

De babykamer van Sofie is een heerlijk plekje vinden wij en ook voor deze kamer shopte ik twee hele leuke items! Beide zijn ook zeer geschikt als kraamcadeau (Tip!). 
Het eerste item is een kussen met als print haar geboortekaartje. Wat een plaatje! Top kwaliteit kussen met een heldere, scherpe bedrukking. Je kunt ook nog kiezen voor een matte afwerking, maar ik koos voor deze satijnachtige look. Deze vond ik perfect passen in de babykamer. Ik zie het al helemaal voor me hoe ze deze gedurende de jaren kan gaan gebruiken: In bed of op de bank. Een blijvend item ter herinnering aan haar bijzondere geboorte. 

et de zon die steeds vaker onze dagen verwarmt en de voorjaarsoutfits die weer uit de kast komen, kriebelt het bij mij ook direct om ons huis weer een make-over te geven

Het tweede item is deze sterrenkaart met haar geboortegegevens. Zo speciaal, de stand van de sterren op het moment van geboorte.  De levertijd was korter dan een week en daardoor ook super geschikt voor een persoonlijk kraamcadeau, welke je vlot in huis wil hebben.
De site is makkelijk in gebruik en de klantenservice is goed bereikbaar wanneer nodig. Uit ervaring kan ik ook vertellen dat ze zorgen voor een snelle en nette afhandeling van vragen. Zeker een pluspunt! 

et de zon die steeds vaker onze dagen verwarmt en de voorjaarsoutfits die weer uit de kast komen, kriebelt het bij mij ook direct om ons huis weer een make-over te geven

En nog veel meer!

Op BesteCanvas.nl is nog zoveel meer te verkrijgen. Bedrukte mokken, tassen, handdoeken, muismatten, puzzels, etc. Zeker een kijkje waard wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau, ook toe bent aan een make-over of het personaliseren van die ene muur of kamer. 
Ik ben tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van de website, de levertijd, de prijs en de kwaliteit van de producten. Daardoor geef ik deze webshop een GO!!

sterren geboorte





∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.