Gastblog Vaderschap Winactie

Vaderdag Cadeau tip: een papa armband

Voor Vaderdag besloten wij een mooi mannensieraad uit te zoeken, waarmee we papa konden verrassen voor Vaderdag. Het werd een papa armband

Voor Vaderdag besloten wij een mooi mannensieraad uit te zoeken, waarmee we papa konden verrassen voor Vaderdag. Hoe dit in zijn werk ging en of papa tevreden was? Lees maar mee!

Vaderdag

Vaderdag komt er aan en dat betekent dat Papa in de watten gelegd mag worden. Wij wonen zelf in Duitsland en hier gaat Vaderdag vieren net even wat anders eraan toe dan in Nederland. Hier draait Vaderdag niet om Papa die verwend wordt door de kinderen. Nee, hier is het een dag van mannen onder mekaar die met de bolderkar op pad gaan. Klinkt saai? Nou, laten we er even bij vermelden dat die bolderkar gevuld is met…jawel, bier. Kortom, vader van huis: dat is de Duitse Vaderdag! Gelukkig nemen wij in huis de Nederlandse traditie lekker over en vieren we Vaderdag net als Moederdag: een verwendag voor papa! Omdat Vaderdag in Duitsland al in Mei is, kunnen wij ons cadeau voor papa al met jullie delen en wie weet inspireren!

Vaderdag Cadeau tip: een papa armband

Mannen en sieraden

Ik wist gelijk al wat ik als cadeau voor vader wilde kopen en na overleg met de kinderen werd dit een armband voor papa waar al onze namen in kwamen te staan. Mannen en sieraden gaan natuurlijk prima samen, maar toch zijn het vaak de vrouwen die kiezen voor naamsieraden. Niet omdat de man ze niet dragen wil, maar ik denk omdat de keuze wat beperkter is? Ik ging dus op zoek naar een mooie mannen armband. Dit moest er wel een zijn waarvan ik wist dat mijn man het ook zou dragen. En dan kwam nog de laatste extra leuke uitdaging, want ons gezin bestaat uit zeven personen. Ik moest dus op zoek naar een armband waarbij alle zeven namen in de armband verwerkt konden worden.

Online shopping

Bij ons zijn alle winkels gesloten, dus even naar een juwelier gaan om rond te kijken werd hem niet. Tegenwoordig kan je alles gelukkig online kopen, dus waarom ook niet een sieraad? Ik kwam terecht op de website van Kaya Sieraden. Wat heel fijn is, is dat ze al een speciale pagina hebben ingericht met geliefde Vaderdagcadeautjes! We hadden dus vrij snel een mooie armband heren gevonden. Wij kozen voor de lederen armband met bedels. Je kunt de armband in diverse maten bestellen en ook het aantal bedels kun je aanvinken. Je kan standaard tot maximaal 5 bedels kiezen, maar gelukkig biedt Kaya de optie om extra bedels erbij te kopen.
Zodra je eruit bent wat het gaat worden, kies je de maat van je armband en vervolgens geef je aan hoeveel bedels je wil hebben. Per bedel voer je vervolgens de naam in. Check de ingetypte naam altijd even goed op spelfouten, want het zou jammer zijn als er een foutje inkruipt!

Net als op de foto

Ik moet zeggen dat ik het best spannend vond, want het is natuurlijk te hopen dat het resultaat net zo mooi is als dat het er online uit ziet. Toen het pakketje binnen kwam kon ik het dan ook niet laten om zelf eerst even te spieken. De armband oogt echt super mooi en is precies zoals op de online foto. Alle bedels passen en de namen staan er mooi op gegraveerd. Hij is echt prachtig!

Vaderdag Cadeau tip: een papa armband

Wat vindt Papa van de armband? – door Papa

Als ik heel eerlijk ben had ik verwacht enkel leuke knutselwerkjes en iets lekkers te krijgen op mijn Vaderdag. Ik wist dat mijn vrouw het leuk zou vinden om mij te voorzien van sieraden, maar heel eerlijk, ik draag die niet zo veel.
Toen mijn vrouw en kids dan ook aankwamen met een doosje waarvan ik dacht, daar moet wel een sieraad in zitten, dacht ik eerst: oh jee, een sieraad. Toen ik het doosje opende was ik écht verrast! Deze armband wil ik zeker wel dragen! En toen ik zag dat alle namen van het gezin in de bedels stonden, was ik helemaal trots! Echt een topcadeau!

Win shoptegoed bij Kaya Sieraden!

Wil jij papa ook verrassen met een mooie armband? Doe dan mee met de winactie! Laat hieronder of onder dit actiebericht op Facebook een bericht achter en wie weet ben JIJ de winnaar van € 30,- shoptegoed!

De winnaar wordt op 6 juni ’21 bekend gemaakt.

** De winnaar is bekend. Proficiat Chantal de Peffer. **






∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

17 Comments

  • Reply
    Vivian Bauptit
    28 mei 2021 at 12:08

    Dat zou super zijn om shoptegoed te mogen winnen om mijn lieve man en papa van ons 2 kindjes te kunnen verwennen met vaderdag gewoon omdat wij heel veel van hem houden en hij dit verdient. Hij is een super papa (en super man voor mij)dus hij verdient ook een super cadeau!

  • Reply
    Kirsten Sloots-Riezebos
    28 mei 2021 at 17:27

    Hi Mieke en Tim,

    Wat een geluk dat ik jullie tip op go or no Go tegenkwam. De armbanden / sleutelhangers/ kettingen die ik toe nu tegenkwam, euhm daar pasten alle kids niet op. 4 kindjes en die ook genoemd mag worden!

  • Reply
    Lotte
    28 mei 2021 at 18:25

    Wat een ontzettend mooie sieraden heeft Kaya toch! Ontzettend veel keus voor de dames, maar gelukkig ook steeds meer stoere eyecatchers voor de heren! Zeker weten dat wij onze papa enorm kunnen verrassen met een stoere armband met de namen van zijn kroost erop!

  • Reply
    Imina
    29 mei 2021 at 09:18

    Wow! Er is zoveel keus op Kaya, maar jullie hebben echt een onwijs mooie, stoere armband gekozen. Ook mijn vriend houdt wel van sieraden, en hoe tof zou het zijn om de kinderen voor Vaderdag zo iets blijvend voor hun v ader uit te kunnen laten zoeken? Ik waag dus super graag een kansje!

  • Reply
    Nic
    29 mei 2021 at 13:22

    Wauw, mag ik stiekem meedoen voor mezelf? Ik ben zelf vader en van mijn zoon moet ik niet te veel verwachten voor vaderdag

  • Reply
    Yvonne W.
    29 mei 2021 at 14:56

    Voor mijn lief, mijn trots, mijn alles, maar bovenal de fantastische vader van onze kinderen, zou ik dolgraag dit shoptegoed besteden aan een mooi en stoer sieraad. Natuurlijk mèt de namen van onze kinderen, zodat hij zijn lieverds altijd dichtbij zich kan dragen! ❤️

  • Reply
    Mark
    30 mei 2021 at 07:54

    Toffe actie! Ik doe graag mee voor een goede vriend, die sinds korte tijd gescheiden is. Een pittige periode, waarin hij nog enorm zijn weg aan het zoeken is. Vooral als zijn kids niet bij hem zijn, vind hij dit moeilijk. Mooi om op deze manier zijn kinderen te helpen bij het organiseren van een geweldig Vaderdag-cadeau, zodat hij bij het gemis van zijn kids een steuntje in de rug heeft en het zo een stukje minder zwaar voor hem wordt.

  • Reply
    Linda Smeets
    30 mei 2021 at 18:47

    Wat mooi en bijzonder! Leuke tip! Ik doe graag mee en hoop dat ons dochtertje haar papa mag verrassen met net zo’n speciaal cadeau!

  • Reply
    An Cornelissens
    30 mei 2021 at 21:24

    Leuk ik hoop mijn man te kunnen verrassen met dit prachtige geschenk.

  • Reply
    Noortje
    1 juni 2021 at 06:26

    Super leuk om te lezen dat je als papa zo blij verrast was met deze gave ‘papa-armband’! Hij is ook echt onwijs stoer en met de ringetjes met namen wordt het een echt eigen, persoonlijk cadeau. Leuk om hiermee ook onze papa des huizes mee te mogen verrassen!

  • Reply
    Maureen
    1 juni 2021 at 15:48

    Wat een gave actie! Kaya sieraden is echt een leuk webshop waar ik altijd wel kan slagen. Ik loot heel graag mee

  • Reply
    Saskia
    2 juni 2021 at 07:02

    Oh die doe graag mee en hoop iemand te kunnen verrassen met iets moois <3

  • Reply
    Joseph
    2 juni 2021 at 08:11

    Wat gaaf zeg, ik ben een behoorlijk trotse papa en wil het ook graag uitdragen. De stoere sieraden van Kaya zien er daarnaast gewoon heel goed uit. Mooi ook van echt leer en zilver, en die persoonlijke touch… Mag ik ook voor mezelf meedoen? Zou onwijs graag zo’n armband met twee bedels dragen en niet alleen op vaderdag maar 24/7 – 365 !

  • Reply
    Lynn Mahieu
    2 juni 2021 at 21:14

    Dit is een origineel vaderdagcadeau waar wij graag kans op maken voor onze super papa hier!

  • Reply
    Wessel
    3 juni 2021 at 13:59

    Ik wil graag voor mezelf meedoen, mag dat? Ik verwacht namelijk de leukste knutsels van mijn lieve kids, maar zo’n stoere armband… ik vrees dat ze dat niet gaan bedenken 😉

  • Reply
    Marian B
    6 juni 2021 at 16:33

    Hopelijk ben ik nog niet te laat! Ik zou mijn man hier heel graag mee verrassen. Hij zou zo’n stoere armband met zijn schatjes met trots dragen!

  • Reply
    Jolijn
    6 juni 2021 at 19:38

    Ik maak graag kans (:

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.