Persoonlijk

5x onmisbare pc gaming accessoires

Snack World: The Dungeon Crawl Gold

Ben jij op zoek naar de ultieme pc gaming accessoires die jou helpen om je game skills op de pc te verbeteren? Die ervoor zorgen dat je nog fijner en beter kunt gamen? In deze blog 5 pc gaming accessoires die onmisbaar zijn bij het gamen en die jou kunnen helpen met het verbeteren van je game skills op de pc.

Gamen is razend populair onder jongeren en volwassenen. Het is natuurlijk ook een fijne manier om even te ontstressen na een lange schooldag of werkdag. Veel games kun je met vrienden online spelen en dat maakt het extra leuk natuurlijk. Om het beste uit je gameplay te halen, zijn goede game accessoires belangrijk. Je kunt natuurlijk met een standaard muis, een toetsenbord en oortjes in wel gamen, maar hiermee haal je niet het beste uit jouw game play. Game accessoires zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het gamen en helpen je verbeteren.

1. Gaming chair

Een gaming chair is klinkt misschien in eerste instantie meer als een luxe dan als een noodzaak, maar een goede, ergonomische stoel is juist heel belangrijk. Zeker als je veel gamed is een goede stoel die jouw rug en nek ondersteunt heel belangrijk. Belangrijk is dat de armleuningen versteld kunnen worden. Vaak zit er ook een kussentje op een game chair, welke dan wel verstelbaar moet zijn. Daarmee kun je namelijk de stoel aanpassen aan de juiste lengte van de speler. De meeste game chairs kunnen ook naar voren of achteren kantelen, zodat je in een actieve of juist relaxtere houding zit. Zo kun je je stoel dus perfect aanpassen aan de game.

2. Gaming headset

Een van de fijnste accessoires voor het gamen is de gaming headset. Zeker als je met vrienden online wil gamen dan is de gaming headset eigenlijk onmisbaar. Het is de ultieme manier om met goed geluid te gamen én te communiceren met je vrienden. Een gaming headset is namelijk voorzien van een microfoontje, waarmee je met je vrienden kunt praten tijdens het gamen. Er zijn zowel bluetooth headsets of bekabelde headsets beschikbaar. Belangrijke punten om op te letten zijn de verstelbaarheid van de hoofdband, het volume dat je harder en zachter kunt zetten en gewatteerde oorschelpen.

3. Gaming keybord

Een goed gaming toetsenbord is niet alleen heel fijn, maar vaak ook nog eens sfeer verhogend. In de meeste gaming toetsenborden zit namelijk verlichting ingebouwd. Op sommige toetsenborden kun je zelfs de kleur van het licht zelf instellen! De toetsen van een goed gaming toetsenbord zachte toetsen die je met het grootste gemak kunt intoetsen. Bij sommige toetsenborden heb je een extra grote polsondersteuning, maar soms is die ook afneembaar, als je dat juist niet handig vindt.

4. Een ergonomische gaming mouse

Bij games die je speelt met je muis zal je direct het verschil merken tussen een gewone muis en een gaming mouse. Een goede gaming mouse is veel preciezer in het volgen van jouw bewegingen. Bij de meeste gaming mouses kun je de knoppen naar eigen voorkeur instellen en sommige muizen hebben zelfs de mogelijkheid om meerdere profielen op te slaan. Bijvoorbeeld als je bij de ene game de knoppen op een andere manier wil gebruiken dan bij een andere game.

5. Een goede monitor

Last but not least: de monitor. Om goed te kunnen gamen op een pc is een high-resolution, breedbeeld monitor eigenlijk onmisbaar. Een goede gaming monitor heeft minstens twee HDMI poorten en een DisplayPort, zodat je je gaming pc en eventuele gaming consoles aan kunt sluiten.
De responstijd van de monitor is ook zeer belangrijk, zodat alles wat je doet ook direct in de game te zien is. Laat jezelf goed informeren bij het uitzoeken van een gaming monitor, want de keuze is enorm en het is qua kosten ook vaak geen kleine aankoop.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Op zoek naar sneller internet? Zo pak je dat aan - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 16:41

    […] hoor je ons nog?’ roepen? Gaat een tv-serie streamen met horten en stoten, en loop je tijdens het online gamen ook altijd een beetje achter de feiten aan? Dan is het de hoogste tijd om eens op zoek te gaan naar […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.