Eten & Drinken

Steel de show met je gepersonaliseerde spullen

mymepal show

Het kan zijn dat je nu even wat minder naar kantoor kan, maar als het straks weer kan dan wil je natuurlijk wel een beetje opvallen. Dat kun je doen met mooie kleding of een nieuw kapsel, maar je kunt het ook simpeler houden en je lunchsets of drinkbekers personaliseren. Moet je dan zelf aan de slag met stiften, lijm en glitters? Nee natuurlijk niet! Wij leggen het je graag uit in deze blog.

Ontwerp jouw eigen lunchbox, beker of drinkfles online

Je hoeft dus niet zelf te tekenen, knippen en plakken, maar je kunt dit gewoon online doen bij bijvoorbeeld MyMepal. Met hun online tool kun je eenvoudig een foto op je broodtrommel laten drukken of je naam op een drinkbeker schrijven. Zo maak je binnen een handomdraai je eigen unieke lunchset. Kijk ook gerust rond op hun website voor inspiratie.

Bedrukken met foto’s

Weet jij al precies welke foto of welke foto’s je op jouw producten laat drukken? Is het je trouwfoto, die gezinsfoto of toch een foto van je huisdier? Er is waarschijnlijk veel om uit te kiezen, dus bedenk van tevoren vast welke foto veel voor je betekent en welke foto elke dag voor een glimlach op je gezicht zal zorgen. Een glimlach kun je natuurlijk ook een ander bezorgen als je een gepersonaliseerd ontwerp cadeau doet. Extra leuk toch?!

Illustratie of tekst laten drukken

Je kunt je broodtrommel, drinkbeker of lunchpot ook met een mooie illustratie versieren of gewoon heel simpel en nuttig je naam erop laten drukken. Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van je voorkeur (en je creativiteit). Ben je een dichter of heb je een motto? Dan kun je dat er ook op drukken, dan word je elke dag aan dat moois herinnerd.

Zelf aan de slag!

Als je nou zelf aan de slag wil met je ontwerp dan kun je dat gemakkelijk doen op de website van MyMepal. Je kunt het daar zo gek maken als je zelf wil qua kleuren, teksten, foto’s en illustraties. Zo maak jij je eigen unieke fles of trommel. Of je maakt er natuurlijk eentje voor een ander, voor die collega waar je al jaren mee samenwerkt of die goede vriend of vriendin. Neem gerust een kijkje op hun website voor alle beschikbare producten en opties. Je kunt er ook inspiratie opdoen als je het zelf eventjes niet weet. Dus niets staat je nog in de weg om je eigen producten te gaan ontwerpen!


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.