Persoonlijk

Goedkope koffie kopen? Deze 4 tips helpen jou een handje!

Een Nederlander drinkt gemiddeld vier koppen koffie per dag. Duur, maar toch kun je wel degelijk goedkope koffie kopen. Lees onze tips

Een Nederlander drinkt gemiddeld vier koppen koffie per dag. Als je dit alleen thuis drinkt, vliegt de koffie er mogelijk doorheen. In dat geval moet je met enige regelmaat nieuwe koffie kopen. Dit is geen pretje, want de meeste koffie is niet bepaald goedkoop. Toch kun je wel degelijk goedkope koffie kopen. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten hoe zij dit doen. Geldt dit ook voor jou? De onderstaande 4 tips helpen jou hier een handje bij.

1. Let op aanbiedingen

Vind je van jezelf dat je te veel geld uitgeeft aan koffie? Let dan eens op de aanbiedingen. Door koffie in de aanbieding te kopen, bespaar je mogelijk al snel een paar euro per maand. Bij de meeste supermarkten is iedere week wel een koffie aanbieding te vinden. Toch kan het zijn dat de koffie die jij drinkt niet in de aanbieding is bij de winkel waar jij jouw boodschappen doet.

Als je echt wilt besparen op koffie, raden wij je aan je niet tot één winkel te richten. De koffie kan bij een andere winkel namelijk wel in de aanbieding zijn. Blader daarom de folders van meerdere supermarkten door om te kijken of de koffie die jij drinkt hier in de aanbieding is.

2. Kies voor grote verpakkingen

Sommige mensen denken dat zij alleen op koffie kunnen besparen door dit in de aanbieding te kopen. Dit is inderdaad de makkelijkste manier, maar zeker niet de enige. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar grotere verpakkingen als je wilt besparen op koffie. De meeste mensen denken dat alleen filterkoffie grote verpakking heeft, maar dat is niet het geval. Je kunt namelijk ook een grootverpakking met koffiepads kopen. Met zo’n verpakking kun je langer doen, waardoor je minder snel een nieuwe hoeft te kopen.

3. Koop jouw koffie online

De meeste mensen kopen koffie in de supermarkt. Helaas is de koffie hier niet bepaald goedkoop. Ben je op zoek naar goedkope koffie? Dan raden wij je aan je tot het internet te richten. Je kunt vandaag de dag namelijk ook online koffie kopen. Grote voordeel hiervan is dat je binnen een handomdraai verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor weet je snel waar je de goedkoopste koffie kunt kopen. Bovendien wordt de koffie bij jou aan huis afgeleverd, waardoor je er de deur niet meer voor uit hoeft.

4. Overweeg huismerk koffie

De meeste mensen drinken sinds jaar en dag dezelfde koffie. Daarom zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om over te stappen op een ander merk. Toch kan dit financieel gezien wel interessant zijn. Zo is koffie van het huismerk bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper dan A-merk koffie. Veel mensen denken dat de koffie van het huismerk van slechtere kwaliteit is, maar dat is lang niet altijd het geval.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.