Persoonlijk

5x leuke cadeaus voor in een kraammand

Ben je op zoek naar inspiratie voor cadeaus voor in de kraammand? In deze blog vind je vijf leuke cadeaus om in de kraammand te stoppen.

Wil je graag een kraammand cadeau doen aan de kersverse ouders? Dat valt vast en zeker in de smaak, want een kraammand blijft een leuk cadeau om te geven én om te krijgen. Ben je nu nog op zoek naar inspiratie voor cadeaus voor in de kraammand? Lees dan verder, want in deze blog vind je vijf leuke cadeaus om in de kraammand te stoppen.

Een bewaardoosje met naam

Wat ik persoonlijk een erg leuk cadeautje vind om in een geboortemand te doen is een tandendoosje of haarlokdoosje. En nóg leuker als je het doosje met de naam van de baby laat bedrukken. Een kraamcadeau met naam is altijd een bijzondere herinnering, zeker als je daarin ook nog iets persoonlijks van de kleine bewaart. In het tandendoosje bewaar je natuurlijk de melktandjes. In het haarlokdoosje bewaar je een haarlokje van de baby, die je bijvoorbeeld bewaart van de eerste knipbeurt.

Een rompertje met naam en geboortedatum

Rompers: geloof me, je kunt er hier geen genoeg van hebben! Rompertjes worden het eerste jaar ontzettend veel gebruikt. Je kunt altijd een rompertje in een iets grotere maat (bijv. maat 74) kopen, als je bang bent dat de kleine rompertjes al genoeg in huis zijn. Wat nóg leuker is dan een gewoon rompertje in de kraammand doen, is een rompertje met de naam en geboortedatum van het kindje erop! Deze kun je op de website van Kraam-cadeau.nl bijvoorbeeld laten bedrukken.

Mijlpaalkaarten

Mijlpaalkaarten zijn speciale kaarten waar de eerste mijlpalen van je kindje opstaan. Denk aan het eerste hapje fruit, de eerste keer omrollen, de eerste keer zitten en de eerste stapjes. Wanneer je kindje de mijlpaal bereikt heeft, maak je een foto met de mijlpaalkaart. Een hele mooie manier om deze mooie momenten vast te leggen en te bewaren in een fotoalbum.

Een knuffeltje

Wat is een kraammand zonder een knuffeltje. Ja, de kleine krijgt vast genoeg knuffeltjes, maar een knuffeltje zorgt er nu eenmaal voor dat het schattigheids-gehalte van de kraammand enorm omhoog gaat! Zoek dus een lekker zacht knuffeltje of knuffeldoekje uit wat leuk past in de mand. Meestal worden neutrale kleuren zoals wit en grijs het meeste gewaardeerd door de ouders.

Slabbetjes

Nog zo’n item waar je er als ouder nooit genoeg van kunt hebben: slabbetjes! Logisch ook, met zeven voedingen per dag wordt er nu eenmaal flink geknoeid en wanneer de kleine overgaat op fruit- en groentehapjes wordt dit niet anders.
Ga voor leuke, hippe slabbers zoals bandana-slabbers, of kies juist voor een grappige slabber met een quote.

Pak de kraammand mooi in met doorzichtig cellofaan en je cadeau ziet er perfect uit!∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.