Persoonlijk

Het perfecte cadeau voor je vriendin: een sieraad

Het perfecte cadeau voor je vriendin: een sieraad

Er zijn natuurlijk tientallen manieren om je vriendin te verrassen, maar er is toch één ding waarvan ik altijd zeker weet dat ze er écht heel gelukkig van wordt en speciaal vindt om te krijgen. Dat zijn sieraden.

Een sieraad cadeau

Een sieraad geven vind ik zelf al speciaal. Je zoekt met zorgvuldigheid iets uit voor je vriendin. Een sieraad dat je zelf mooi vindt en waarvan je denkt dat je vriendin het ook mooi vindt. De reactie van mijn vriendin wanneer ik haar een sieraad cadeau geef maakt ook altijd duidelijk hoe zeer ze het waardeert. En als ik dan vervolgens zie dat ze de volgende dag direct met haar nieuwe oorbellen of armbandje rondloopt, maakt mij trots.

Veertjes

Het laatste sieraad dat ik haar cadeau gaf waren zilveren oorbellen. Ik had namelijk haar lootje getrokken voor de Sinterklaas surprise. Ik had al direct bedacht wat ik haar wilde geven: zilveren oorbellen in de vorm van een veertje. Bij Trendjuwelier, dé online webshop voor sieraden vond ik direct een heel mooi paar oorbellen in de vorm van veertjes. Ze hadden maar liefst vier verschillende zilveren veertjes, dus ik had nog keuze ook! Daarnaast verkochten ze ook nog 6 gouden paren oorbellen in de vorm van veertjes, maar aangezien ze nooit goud draagt, vielen die al af.

Pandora

Tijdens het shoppen bij Trendjuwelier kwam ik ook nog uit bij Pandora bedels. Dit zijn speciale bedels voor aan een Pandora bedelarmband. Erg leuk ook weer om te geven en om te krijgen. Ik koos er een mooie zilveren Pandora bedel bij met een klavertje vier.

Schot in de roos

Haar reactie? Ze was super blij! De oorbellen waren een schot in de roos: ze worden iedere dag gedragen. Ook de bedel heeft een plekje gekregen aan haar armband.

Geef jij ooit sieraden aan je vriendin cadeau?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.