Speelgoed, Spellen & Spelen

De leukste speelgoed muziekinstrumenten voor je mini-muzikant

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam cadeau in één? Verblijd je kindje met een speelgoed muziekinstrument! In deze blog lees je waarom muziekspeelgoed onmisbaar is voor de ontwikkeling van je kind. Ook zetten we de 5 leukste muziek cadeau-tips voor je op een rij. Lees snel verder!

Waarom is muziekspeelgoed zo belangrijk?

Al vanaf de geboorte komt je kindje in aanraking met muziek. Wanneer de baby huilt of onrustig is, zingen of neuriën de ouders vaak een liedje om hem of haar te kalmeren. Naast een kalmerende werking, helpen speelgoed muziekinstrumenten ook bij de motorische ontwikkeling. En zeg nu zelf, welk kindje gaat nu niet spontaan dansen en swingen als hij of zij muziek hoort?

Speelgoed muziekinstrumenten voor ieder kind

Ben je op zoek naar kwalitatief speelgoed voor een scherpe prijs? Dan ben je bij Marjo Speelgoed aan het juiste adres. Het familiebedrijf heeft een groot assortiment met leuke en betaalbare muziek cadeaus. Hiermee willen zij het speelgoed voor ieder budget toegankelijk maken, zodat elk kind kan genieten van het vrolijke karakter van muziekspeelgoed.

Verras je kindje ook met een muzikaal cadeau. Bekijk hieronder 5 originele speelgoed muziekinstrumenten uit het aanbod van Marjo Speelgoed.

Tip 1: magic touch drums

Met de magic touch drums wordt het een echt trommelfestijn! Dit magische drumstel kan maar liefst vier verschillende trommelritmes spelen. Wie wil nu niet dit toffe muziek cadeau krijgen?

De leukste speelgoed muziekinstrumenten voor je mini-muzikant

Tip 2: houten hamerbank en xylofoon

Heb je ooit een houten hamerbank en xylofoon in één gezien? Met dit speelgoed muziekinstrument bespeelt je kleintje wel twee instrumenten tegelijk! Luister naar het tinkelende geluid, terwijl de ballen over de xylofoon lopen. Of haal de xylofoon er helemaal uit.

De leukste speelgoed muziekinstrumenten voor je mini-muzikant

Tip 3: muziekdoosje Hape

Met de rustgevende geluiden van dit houten muziekdoosje van Hape valt je baby binnen no time in slaap. Kijk toe hoe de muzieksymbolen van kleur veranderen, terwijl de tol draait. Misschien vallen jouw oogleden ook wel langzaam dicht door de slaapdeuntjes…

De leukste speelgoed muziekinstrumenten voor je mini-muzikant

Tip 4: magic touch mini-piano

Je kindje voelt zich pas een echte muzikant met de magic touch mini-piano. Al bij lichte aanraking met de toetsen, wordt een mooie melodie gestart. Deze kleine, award-winnende piano is ook perfect om je kleintje onderweg mee zoet te houden.

muziek instrument 1 jaar

Tip 5: xylofoon

Met deze kleurrijke xylofoon maakt je kindje op een speelse manier kennis met muziek. De metalen klankbladen maken elk een ander geluid. Voor je het weet, speelt je dreumes de mooiste melodieën.

Eindeloos plezier met muzikale cadeaus

Een xylofoon, piano of drumstel: voor welk speelgoed instrument je ook kiest, je kleine muzikant is er vast reuzeblij mee. Ben jij klaar voor de mooie melodieën die door de woonkamer gaan klinken?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.