Review Speelgoed, Spellen & Spelen

• Paw Patrol • | Mighty Pups Save Adventure Bay

Mighty Pups Save Adventure Bay
Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

Door Laura – Onze jongste is helemaal in de ban van Paw Patrol. Inmiddels is hij 4 en naast spelen met speelgoed, zit hij ook zo nu en dan ‘te chillen’ met zijn 14-jarige broer. Dat betekent dat ze samen een spelletje spelen op de Playstation 4 van de oudste. Nieuw deze maand is het spel Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay. Een mooi moment voor de broers om weer eens een weekendje samen te chillen. Lees verder voor onze review van deze game.

Waar gaat Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay over?

Avonturenbaai is een puinhoop vanwege een meteoor die neergestort is. Voordeel hiervan is dat het de pups megakrachten heeft gegeven. In het spel ga je op verschillende missies om Avonturenbaai weer net zo Pawtastisch te maken als voordat de meteoor is neergestort.

Je kunt alleen spelen of met je vriend of vriendin in de multiplayermodus. Je speelt 7 verschillende missies en kunt ook 7 minigames spelen. Tijdens het spel ben je de ene keer Chase en een andere keer Rubble of juist 1 van de andere pups. Het ligt er net aan welke krachten je nodig hebt om de missie te voltooien.

Mighty Pups Save Adventure Bay

Is Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay leuk voor kleuters?

Het spel is in het Engels met Nederlandse ondertiteling. Nu is onze jongste nog te enthousiast om überhaupt te luisteren naar welke uitleg in welke taal dan ook, dus het is echt aan onze oudste om hem een beetje af te remmen en uit te leggen wat er van hem verwacht wordt. In beeld komt ook duidelijk te staan welk knopje ze bijvoorbeeld moeten indrukken om de pup iets te laten doen. Moeten ze bijvoorbeeld springen, dan komt er een kruisje in beeld. Zo heeft je kind vrij snel door hoe de pups van A naar B kunnen komen.

paw patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

De missie begint net zoals de tekenfilm op tv: je ziet de pups naar het hoofdkwartier rennen en met de lift naar boven gaan om vervolgens omgekleed en wel braaf te luisteren naar Ryder`s instructies. Alleen dat stukje zorgt al voor herkenbaarheid en laat menig kleuterhartje sneller kloppen. Jij bent immers degene die straks 1 van de pups kan besturen!

paw patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

En…wat vinden wij ervan?

Onze jongste was erg enthousiast over Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay. Hij vindt het spel fantastisch. In het begin was hij te enthousiast waardoor hij niet echt door had wat hij deed en maar op wat knopjes zat te drukken. Nadat hij zich alles goed liet uitleggen door zijn oudere broer ging het beter. Hij begreep de besturing prima en kon het spel goed alleen spelen. Als hij een tekst voorbij zag komen, riep hij iemand om te vragen wat zijn opdracht was. Dit spel gaat de komende periode vaak gespeeld worden hier in huis!

We vinden het super leuk dat er nu een echte kindergame voor de PlayStation 4 beschikbaar is. Zeker een GO dus!

paw patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

FACT SHEET:

Totaalscore van Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay:

vier boksen

Lees ook: Trollhunters Defenders of Arcadia Review

Review door Laura van Wereld van Mama.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    • Game Review • | Paw Patrol De Film: Avonturenstad Heeft Je Nodig - blogpapa.nl
    11 september 2021 at 09:38

    […] spel krijgt van ons 2 boksen Dit omdat het voorgaande spel gewoonweg beter is. Wil je een Paw Patrol game kopen voor je kid(s)? Koop dan Mighty Pups. Zijn er […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.