Persoonlijk

Dé kleding die Daan en Jesse vroeger droegen

Wij kleden onze kinderen eigenlijk altijd best stoer. Ik hou daar wel van: witte sneakers onder een spijkerbroek en een slimfit v-hals shirtje. Ook toen de mannen nog twee mini’s van een paar maanden waren, droegen ze best wel stoere kleding. Met vooral niet teveel poespas of en al helemaal geen Cars of andere Disney figuren. In deze blog laat ik jullie zien wat onze favoriete kleding was voor baby Jesse en baby Daan.

Quapi baby collectie

Een van mijn favoriete kinderkleding merken is toch Quapi. Quapi heeft super leuke kleding voor zowel jongens als meiden. Bij de meiden zie je vooral stoere jurkjes in felle kleuren en dikkere stoffen.
Bij de jongens zie je stoere joggingbroeken en spijkerbroeken, mutsjes en stoere prints op de shirts.
Quapi heeft een collectie voor kinderen van 0-12 jaar en met name de Quapi baby collectie vond ik echt te gek. De babykleding van Quapi is comfortabel maar toch hip. Er is zelfs een Quapi newborn collectie, vanaf maat 50.

Noppies

Een ander merk dat ik erg leuk vond voor de jongens toen ze nog kleiner waren is Noppies. Noppies staat voor zachte, fijne en pure kleding. Zeker de babycollectie bestaat overwegend uit zachte kleuren, maar bij de kleding voor de kleuters en schoolkinderen zie je leuke patroontjes en kleurtjes terug komen. Noppies kleding is kwalitatief erg goed en ook na vele malen wassen zie je weinig pluisjes verschijnen.

B.Nosy

Tot slot het derde merk waar wij heel wat babykleding van in de kast gehad hebben: B.Nosy. B.Nosy staat voor stoer, fel en motiefjes. Zoals je ziet is onze smaak dus vrij breed, want waar Noppies een rustige uitstraling heeft, heeft B.Nosy dat juist weer niet!
Met name de unieke prints, te gekke kleuren en quotes en de leuke details in de kleding is waar ik als papa blij van word.

Tot zover mijn drie favoriete babykleding merken!
Wat is jouw favoriete babykleding merk?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Kleding voor mannen. Echte mannen. - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 09:25

    […] zit hem meer de manier waarop. Kleding voor mannen vind je in een winkel waar je rustig kan rondkijken zonder ongevraagd advies. Waar je, […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.