Gastblog Papa-tips

Deze cadeaus vindt elke vader leuk

vaderdagcadeau cadeaus voor vader

Moederdag wordt elk jaar groots opgezet, terwijl Vaderdag toch wat meer in de schaduw staat. Waar voor moeders groots uitgepakt wordt, worden voor vaders vooral verzorgingsproducten en barbecuespullen aangeprezen. Maar er zijn veel meer dingen die vaders leuk vinden. De volgende cadeaus vindt elke vader leuk.

Een cadeau voor een man kopen

Je hoort het best vaak, vrouwen die zich geen raad weten. Hun man, vriend, partner, vader, oom of broer is jarig of het is toevallig Vaderdag en zij weten niet wat ze deze man cadeau moeten geven. Een cadeau voor een man  is toch echt niet zo moeilijk om te vinden. Waarschijnlijk denken vrouwen precies hetzelfde over het vinden van een cadeau voor een vrouw.

Deze cadeaus vindt elke vader leuk

Om vrouwen en kinderen een beetje op weg te helpen wat mannen nou wel leuk vinden, deel ik hieronder een paar cadeautips en ideeën. Want deze cadeaus vindt elke vader leuk.

Een tekening of knutselwerk van de kinderen

Alles wat zelfgemaakt is vinden vaders leuk. Dat mag een leuke tekening zijn, maar ook een knutselwerkje. Dus, het leuke zelfgemaakte Vaderdagcadeau van de peuterspeelzaal, de kleuterschool of school is van harte welkom. Helemaal leuk als het cadeau prominent in het zicht mag staan, bijvoorbeeld op de werkplek. Elke vader is dol op zijn kinderen en trots op alles wat ze maken. Dus een tekening of een knutselwerkje is altijd welkom (zelfs als mama mee heeft geholpen het te maken).

Een mannen armband

Met een armband zit je eigenlijk altijd goed. Het is een stijlvol en verrassend cadeau en je geeft een blijvende herinnering. Nóg persoonlijker maak je het door een armband te laten graveren. Je kunt de mannen armband graveren met bijvoorbeeld een naam, initialen of een datum. Je kunt erop rekenen dat deze persoonlijke toevoeging zeker extra gewaardeerd zal worden!

Lekker eten en drinken

Tja, daar valt niet over te twisten, ze zeggen wel eens liefde gaat door de maag en ik kan alleen beamen dat wij mannen dol zijn op lekker eten en drinken. En dat mag je gerust in de breedste zin van het woord nemen. Uit eten gaan is fantastisch, maar als je ons thuis verwend met heerlijk eten dan zijn wij ook al snel tevreden. Een lekker drankje erbij en de avond kan niet meer stuk. Dan kan ik nog even terug op de barbecue. Het is misschien afgezaagd, maar de meeste mannen houden toch van  barbecueën. En dan vooral het barbecueën zelf, alles erom heen, dat is dan weer wat minder aan ons besteed. Dus alles wat met de barbecue te maken heeft is echt welkom.

Gadgets

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat mannen niet dol zijn op gadgets. Ook hier geldt weer: dat mag je gerust heel ruim nemen. Voor de ene man is dat een horloge, een ander is dol op technische snufjes of gereedschap. Je kunt dit natuurlijk ook heel mooi met elkaar combineren. Als de kinderen een knutselwerkje maken, laat het dan een gadget zijn. Maak een hamer van papier met een lieve boodschap eraan. Of knutsel een groot horloge dat aan de muur gehangen kan worden. Wil je toch iets uitgeven aan ons? Gadgets maken elke vader blij.

Herinneringen

Veel vrouwen hebben het idee dat alleen zij dol zijn op herinneringen. Toegegeven, misschien staan wij er als man nooit bij stil om bijvoorbeeld een fotoshoot vast te leggen, maar van het resultaat worden wij ook heel blij. Dus kom maar door met een fotoshoot of een leuke mok, poster of wanddecoratie met daarop een foto van de kinderen of ons als gezin. Een grote herinnering aan de wand is fantastisch, maar net zo leuk is een sleutelhanger met daarin een foto. Deze kunnen we altijd meedragen, waardoor de kinderen of jij als partner altijd dichtbij bent.

Elk cadeau van onze kinderen

Soms kopen kinderen in onze ogen overbodige cadeautjes. Een reep chocolade, douchegel of iets waar we in de verste verte niet aan zouden denken. Toch zijn het juist deze cadeautjes die mij als vader erg blij maken. Het gaat namelijk niet om het cadeau zelf, maar om de gedachte erachter. Mijn kind heeft geld uit zijn spaarpot gepakt, is alleen of met zijn moeder naar de winkel gegaan en heeft daar moeite gedaan om iets uit te zoeken wat papa in zijn ogen echt nodig heeft.

Natuurlijk kun je als moeder proberen invloed uit te oefenen op ons kind om iets nuttigs of iets anders te kopen, maar echt, voor ons is dat niet nodig. Wij zijn blij, want het is van harte gegeven en er zit heel veel moeite achter.

Hopelijk heb ik je een beetje inspiratie gegeven en snap je dat wij mannen echt niet zo moeilijk zijn.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    gouden keukenkraan met uittrekbare slang
    12 september 2020 at 05:21

    Je site is echt goed.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.