Huis & Tuin

Posters voor mannen: ze zijn er (in overvloed!)

Posters voor mannen: ze zijn er (in overvloed!)
Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

Wist je dat er eigenlijk ontzettend veel posters zijn voor mannen? Ik eigenlijk niet. Waarschijnlijk omdat mijn vriendin altijd posters uit weet te kiezen die alles behalve mannelijkheid uitstralen. Niet erg hoor, maar ik heb dus nooit eraan gedacht om eens te kijken of er ook posters zijn die wat meer mannelijkheid uitstralen. Tot op het moment dat ze vorige week aan het kijken was naar nieuwe posters en ik schuin over haar schouder mee keek.

Iconische foto posters

Terwijl zij door de categorieën klikte zag ik ‘iconische foto’s‘ langskomen. Dat schudde mij direct wakker: dát is dus helemaal mijn ding. ‘Klik daar eens op’ commandeerde ik. En zomaar besloot ze deze keer eens te gehoorzamen. Met succes, want wat een onwijs gave posters kwamen er naar voren! Niet zo haar ding, wél die van mij. En hey, ik mag ook wel eens een keer iets uitkiezen als het op interieur aankomt. Vind ik dan.
De posters in deze categorie bestaan uit vintage foto’s en iconische zwart-wit afbeeldingen en ik laat je hieronder mijn favorieten zien.

Posters voor mannen: ze zijn er (in overvloed!)

Kurt, David en Brigitte

Om te beginnen bovenstaande posters in liggend formaat. Niet zo ideaal aan de muur, vind ik persoonlijk, maar wel gave iconen. Van links naar rechts: Kurt Cobain, David Bowie en Brigitte Bardot.
Kurt Cobain kennen we natuurlijk allemaal als leadzanger van Nirvana. Wat een held!
De foto van David Bowie is gemaakt in 1975 tijdens de opnames van The Man Who Fell to Earth.
Tot slot de foto van Brigitte Bardot, een foto die genomen is in 1962 tijdens de opnames van A Very Private Affair.

Posters voor mannen: ze zijn er (in overvloed!)

Marilyn Monroe

Need I say more? Een wereldberoemd Hollywood-icoon en als je dan tóch een icoon in je kamer wil hangen, dan moet het eigenlijk Marilyn wel zijn. Of in ieder geval mag ze niet ontbreken.

Meer voor mannen

Naast de iconische foto’s zijn er natuurlijk nog veel meer posters die perfect passen in een mancave of andere kamer in je huis. Ik merk dat ik zelf met name de zwart-wit posters gaaf vindt. Zo zou ik bovenstaande ‘pasta moment poster’ dus zo aan onze muur in de keuken zien. Super chique en stoer tegelijk en ik denk dat mijn vriendin hem ook best kan waarderen.

Als ik zelf nog even verder rond kijk op de website van Desenio wordt me snel duidelijk dat wát je ook zoekt: er is een poster van. Van auto’s tot sigaretten en van wilde dieren tot naakte dames. Genoeg keuze als het gaat om posters voor mannen. Mocht je dus op zoek zijn naar echte mannenposters, dan zit je bij Desenio wel goed.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

2 Comments

 • Reply
  Je nieuwe huis inrichten doe je in deze volgorde | blogpapa.nl
  14 februari 2020 at 06:35

  […] jóuw huis door met accessoires te decoreren in jouw stijl. Denk aan planten, kussens, kaarsjes, schilderijen, vaasjes en noem maar op. En het leuke aan accessoires is dat je daar wél lekker mee kunt blijven […]

 • Reply
  Rijden in een droom Mercedes? | blogpapa.nl
  28 april 2020 at 10:31

  […] kun je kiezen voor sleuteletuis van Mercedes, speciale sleutelhangers en nog veel meer. Je kan ook een gave poster van jouw favoriete Mercedes laten afdrukken en thuis […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.